11-01-23

koppeling WooCommerce en WeFact

WooCommerce is een populaire open-source e-commerce plugin voor WordPress die het gemakkelijk maakt om een online winkel op te zetten en te beheren. WeFact is een online facturatieprogramma dat speciaal is ontwikkeld voor webshops en andere ondernemingen in de internetsector.

De koppeling tussen WooCommerce en WeFact kan een waardevolle toevoeging zijn aan uw bedrijf, omdat het u in staat stelt om efficiënter te werken door het automatiseren van uw financiële processen. Dankzij de integratie kunt u bijvoorbeeld automatisch facturen laten genereren op het moment dat een klant een bestelling plaatst op uw WooCommerce-winkel.

Instellen van integratie

Het instellen van de integratie is eenvoudig. U hoeft alleen maar de WeFact-plugin voor WooCommerce te installeren en te activeren op uw WordPress-site. Vervolgens kunt u in uw WeFact-account API-gegevens invoeren, zodat de twee systemen met elkaar kunnen communiceren.

Eenmaal geïnstalleerd, biedt de integratie een aantal handige functionaliteiten. Zo kunt u bijvoorbeeld een factuur automatisch laten aanmaken op het moment dat een klant een bestelling plaatst op uw WooCommerce-winkel. Ook kunt u bestellingen automatisch markeren als betaald zodra een factuur is voldaan.

Bovendien kunt u met de integratie gemakkelijk uw productcatalogus synchroniseren tussen WooCommerce en WeFact. Dit betekent dat u niet handmatig productgegevens hoeft over te typen wanneer u bijvoorbeeld een nieuw product toevoegt aan uw WooCommerce-winkel.

Waarom kiezen voor een koppeling van WooCommerce met WeFact?

In samenvatting biedt de koppeling tussen WooCommerce en WeFact een efficiënte manier om uw financiële processen te automatiseren en tegelijkertijd tijd te besparen door het synchroniseren van uw productcatalogus. Als u een webshop met WooCommerce heeft opgezet, is het zeker de moeite waard om te overwegen om de integratie met WeFact te gebruiken.

Wat kunnen we nog toevoegen aan dit artikel?

Blog formulier

Contact informatie

Montix, Internetbureau
Rigtersbleek Aalten 4 – 108
7521 RB Enschede

Voor vragen, vrijblijvende offertes en advies:
E-mail: support@montix.nl
Tel: +31 (0)53 750 30 30

foto nora montix 2023

Marko van den Berg