Hosting

Een stevige basis

Een goed begin is het halve werk

Hosting, het is een breed begrip. Hoe ingewikkeld het ook klinkt het is erg relevant. Zonder de juiste hosting heb je geen goede basis op je website en dat betekent dat je later tegen problemen aan gaat lopen. Het is daarom van belang dat je de hosting goed bijhoudt en dit professioneel aanpakt. Montix kan je dit uit handen nemen en je ondersteunen.

Wat draagt bij aan goede veiligheid?

Iets waar we heel strikt op zijn bij montix zijn updates. De werkzaamheden bij het hosten van een website stoppen niet na livegang, ze blijven voor altijd doorgaan zolang jouw website online staat. Elk onderdeel van je website moet (wekelijks) geüpdate worden om goed te blijven functioneren en om goed beveiligd te blijven. Om deze reden houdt Montix je website altijd up-to-date zodat jij je hier geen zorgen over hoeft te maken.
Het is van belang dat de updates uitgevoerd worde door een professional met kennis en expertise. Er kan bij een update nog wel eens wat fout gaan of verwijdert worden, door hier rekening mee te houden en goede back-ups te maken heeft dit nooit desastreuze gevolgen. Montix maakt altijd back-ups en zorgt dat jouw gegevens veilig zijn opgeborgen. Mocht er iets fout gaan, dan is dit nog onomkeerbaar.

De juiste beveiliging

Je website is vaak een erg belangrijke factor voor je bedrijf. Via je website komt de potentiële klant vaak voor het eerst met jou in contact. Het is dan van belang dat je website goed is beveiligd tegen hackers en DDoS aanvallen, zodat je website altijd presteert zoals jij dat verwacht. Met de juiste hosting kan je voorkomen dat hackers toegang krijgen tot je website en deze platleggen. Het is natuurlijk zonde als al jouw harde werk voor niets is geweest.

creatie proces

Een snelle site is een goede User Experience

Wanneer je op een website terecht komt die traag laadt dan haak je natuurlijk snel af. Wanneer je een website opent dan verwacht je dat binnen enkele ogenblikken alles is geladen en zo niet dan zoek je verder. De snelheid is dus van belang om gebruikers gebonden te houden aan je website.

Naast dat mensen je website erop afrekenen, rekent ook Google je af op de snelheid. Een snelle site zal hoger in de rankings komen te staan dan een trage site. Dit is ook een onderdeel waar hosting een rol speelt.Bij de verkeerde hosting kan je website al snel traag worden. De juiste hosting draagt dus bij aan meer verkeer op je website.

Marko 2023 wiebertje

Allan
Kerssies

Technisch adviseur

Je hosting uit handen geven

Bij Montix weten we hoe ingewikkeld hosting soms kan zijn. Dit is de reden waarom wij dit graag voor je oppakken en je erbij helpen. Zo heb jij hier geen zorgen over en zetten wij onze professionals ermee aan het werk. Door onze gestroomlijnde processen is jouw website altijd up-to-date.

Cases

Het werk waar we trots op zijn

holtweijde_logo_small

100% stijging in boekingen via eigen website

Landgoed de Holtweijde

Bekijk case

Logo-Esprit-Scholen-montix case

Verviervoudiging van organisch verkeer op website

Westbound Travel

Logo-Esprit-Scholen-montix case

Verdubbeling van leads door geoptimaliseerde user experience en usability

Tripleimpact

Logo-Esprit-Scholen-montix case

Realisatie nieuwe website

Secondhome Invest

Blog