Typo3 specialist

Support voor TYPO3 nodig? Wij, als TYPO3 Specialist bieden professionele ondersteuning op alle gebieden voor jou.

 • Binnen 4 uur respons binnen ons ticketsysteem
 • Inzicht in de kosten via ons urensysteem
 • Van TYPO3 support tot technisch maatwerk
typo3-support-montix-icoon

Stel je vraag

Thijs
Typo3 Specialist

reCAPTCHA is required.

Typo3 mogelijkheden

 • Elke werkdag staan we voor je klaar van 9:00 tot 17:30
 • Nog geen klant bij Montix? Geen probleem!
 • Mogelijkheid tot een complete website check-up
 • Maatwerk oplossingen voor problemen

Werkwijze

Meld je uitdaging, vraag of probleem bij ons via ons ticketsysteem, e-mail of telefonisch. Zo kunnen jij en je team altijd terecht voor vragen en Typo3 ondersteuning van een Typo3 specialist wanneer dit nodig is. Afhankelijk van je hulpvraag wordt de juiste Typo3 specialist ingeschakeld. De eerste reactie mag je van ons binnen 4 uur verwachten.

Vervolgens maken wij heldere afspraken over de uit te voeren taken. Online kan er worden meegekeken en akkoord gegeven worden op aanpassingen. Maandelijkse Typo3 support nodig? De Typo3 servicedesk voorziet je van uitgebreide rapportages bij check-ups en onderhoud. Zo weet je altijd waar je aan toe bent!

Afspraken

Middels een Service Level Agreement worden er duidelijke afspraken vastgelegd. Zo worden er o.a. afspraken gemaakt over de te leveren diensten en de bereikbaarheid daarvoor.

Uren voor Typo3 support kunnen vooraf middels een strippenkaart worden ingekocht of achteraf worden verrekend.

Door duidelijke afspraken weet zowel jij als je team waar je aan toe bent!

Een greep uit onze Typo3 cases

montix-icon-digitalmarketing4

Typo3 Maatwerk

Op maat gemaakte website

Wil je een nieuwe Typo3 website creëren of ben je niet tevreden met je bestaande Typo3 website? Geen probleem! Wij kunnen een Typo3 website maken of aanpassen zodat deze voldoet aan jouw wensen. Op basis van hetgeen er momenteel al draait kunnen wij eventueel verder bouwen of alternatieven aanbieden.

Koppelingen en migraties

Gebruik je systemen of andere tools waarmee je het sales en/of aankooptraject beheert? Dan kun je de aanvragen die vanuit de website binnenkomen prima hiermee koppelen. Dit hoeft niet altijd kostbaar te zijn of veel tijd te kosten. Vaak hebben deze systemen namelijk een koppel-mogelijkheid (API). Van koppelingen met productinformatiesystemen tot externe databronnen koppelen, Montix regelt het voor je.

montix-icon-digitalmarketing4

Typo3 Hosting

De juiste hosting

Door gebruik te maken van de juiste hosting, krijg je een degelijke basis voor jouw website. Deze basis draagt bij aan het hoog scoren in de Google resultaten en snellere laadtijden van pagina’s. Montix zorgt voor veiligheid door update-SLA en het voldoen aan de AVG wetgeving.

Updates en upgrades

Natuurlijk zijn veiligheid en snelheid belangrijk bij een website, maar om dit te waarborgen is het bijwerken van extensies van groot belang. Het Typo3 CMS heeft regelmatig updates en upgrades die uitgevoerd moeten worden, zodat jouw website veilig en goed blijft functioneren. De juiste hosting is daarom essentieel voor jouw website.

montix-icon-digitalmarketing4

Typo3 Support

Montix: de Typo3 specialist

Typo3 is een complex CMS. Om een functionerende en veilige Typo3 website te hebben, is het van belang dat dit wordt uitgevoerd door een professional. Montix is dé Typo3 specialist en biedt je graag support aan omtrent het onderwerp Typo3. Onze werkwijze is gestructureerd en transparant. De Typo3 specialist helpt je graag bij vragen of in het geval er ondersteuning nodig is. Ook helpt Montix je graag met data migraties en koppelingen met externe systemen.

Strippenkaart

Support bij Montix is eenvoudig aan te vragen: kies één van onze strippenkaarten en maak gebruik van ons ticketsysteem. Jouw vraag zal dan zo snel mogelijk beantwoord worden, vaak is dit al binnen 48 uur!

montix-icon-digitalmarketing4

Typo3 workshops

Heb je geen idee welke versie van Typo3 je momenteel gebruikt? Hoe je meer functionaliteiten toevoegt aan jouw website door middel van extensies? Wist je dat deze extensies regelmatig geüpdate moeten worden wanneer er nieuwe versies beschikbaar zijn?

Volg een cursus!

Om de veiligheid van jouw website te waarborgen, is het van belang dat je Typo3 website up-to-date is; dit geldt voor zowel de extensies van de Typo3 versie. Typo3 ontwikkelt zich steeds verder en het is belangrijk om mee te ontwikkelen. Typo3 is niet voor niets een zeer populair CMS. Vooral als het gaat om grote, omvangrijke website of meertalige website is Typo3 de juiste keus.

Maak jij al langer gebruik van Typo3 maar gebruik je het niet dagelijks? Dan is een Typo3 cursus wellicht iets voor jou!

montix-icon-digitalmarketing4

Typo3 GEBRUIKEN ALS CMS

WAAROM IS Typo3 EEN CORPORATE CMS

Je kunt de vraag ook iets anders stellen: wanneer kies je voor Typo3?

Wat betekent cms?

CMS staat voor Content Management Systeem. Dwz. dat er software is die jou helpt bij het beheren van de inhoud, de content, van je website.

Wat zijn de kwaliteiten van deze cms?
Het Typo3 CMS wordt gemaakt en onderhouden door topprogrammeurs. Zij gaan voor maximale kwaliteit. Er zit een grote en enorm gedreven community rondom dit systeem. En dat al sinds jaren. Sinds 1998 om precies te zijn, het jaar van de oprichting. Kasper Skårhøj is de bedenker er van en tot op de dag van vandaag betrokken bij de doorontwikkeling.

Top-ontwikkelaars stellen hoge eisen aan de ontwikkeling en ook aan de code zelf. Dat wil zeggen dat het systeem altijd goed aansluit op de actuele behoefte en dat er op tijd wordt gekeken naar nieuwe ontwikkelingen. De relevante onderdelen worden dan geïmplementeerd in het project en andere onderdelen worden losgelaten zodat derden zich daar mee bezig kunnen houden. Vaak gaat het dan om additionele zaken als een foto-album of een webshop.

Essentiële onderdelen in de basis
Het cms dat je kiest moet de meest belangrijke zaken in de basis hebben zitten of ze moeten zo goed als native te integreren zijn. Voor beide leent Typo3 zich uitstekend omdat ook de code erg kritisch wordt behandeld. Een extensie wordt niet zomaar vrijgegeven waardoor je een heleboel slechte onderdelen die voor diverse andere systemen, zoals bijv. Joomla, wel ruim beschikbaar zijn hier niet te vinden zijn.

Een CMS dat zelf al caching heeft geïntegreerd, meertaligheid in de basis al beschikbaar heeft en uiterst geschikt is om als multi-site functioneren en ook nog een zeer uitgebreid toegangsrechten systeem heeft, is uniek en zeer geschikt voor het grote werk.

Meertaligheid kan toch elk CMS?
De meeste kunnen dit zeker leveren. De meeste met behulp van uitbreidingen. En daar zit nou net het grote verschil. Deze meertaligheid moet uiteraard ook samenwerken met andere uitbreidingen. En aangezien niet elke installatie deze functie heeft, heeft ook niet elke uitbreiding een goede samenwerking met de meertaligheids-uitbreiding. Hetzelfde geldt voor andere cruciale toevoegingen. Wil je dus echt lekker kunnen werken met veel talen naast elkaar dan is het Typo3 CMS wellicht jouw ding.

Toegangsrechten voor meerdere personen
Om de website te beheren krijgen meestal meerdere personen toegang. In de loop der jaren vraagt dit om management zodat je de toegang beperkt tot degeen die er actueel mee moet kunnen werken. Dit deel lukt vaak wel of is snel op te schonen.

Wat wel een punt van aandacht is is het soort toegang dat je geeft. Vaak gaat iemand maar over een bepaald deel van de inhoud en zou hij andere onderdelen op zijn login niet toegankelijk moeten hebben. Dit vraagt om een uitgebreid toegangsrechten systeem waarbij de groepen gebruikers aan kunt maken met een bepaald type toegang. Hierdoor is beheer erg makkelijk geworden, ook als je met vele tientallen tot enkele honderden beheerders werkt.

Consistentie van de layout
Een website geeft aan de gebruiker vaak veel informatie. Om dit overzichtelijk te houden moet deze informatie in herkenbare blokken worden gepresenteerd. Een vorm die je bij het doorlopen van de website blijft herkennen en zo steeds snel en makkelijk weet waar je op de pagina welke informatie kun vinden. Daarvoor is een consistent gebruik van de stijlelementen essentieel. Dit is binnen Typo3 standaard geborgd. Je kunt de beheerders van de content veel vrijheden geven, maar sommige zaken zoals lettertypes ed kun je ook vastleggen om wildgroei te voorkomen. Dit komt de consistentie van de website zeer ten goede. En tevens kan vrijheid juist daar worden ingebouwd waar deze wel nodig is. Ook in het gebruik van lettertypes en kleuren. Maar ook dan weet je dus waar dat is.

Dit beheer van toegangsrechten gaat tot en met documenten die via de website worden gepubliceerd zoals pdf’s bijvoorbeeld. Als je wilt, dan kun je per pagina-onderdeel of zelfs per pdf aangeven wie deze kan beheren. Dat zorgt voor een hoop duidelijkheid.

Extra functies, koppelingen
Heb je speciale wensen, wil je data vanuit een andere bron koppelen om te gebruiken binnen de website? Dit kan met de meeste cms’en wel en dus ook zeker met het Typo3 CMS. Koppelingen middels api’s of helemaal op maat zijn geen probleem, mits de bron daarvoor geschikt is.

En extra functies, zaken die niet standaard als extensie beschikbaar zijn, kunnen als maatwerk worden gebouwd. Het is immers open source, dus je kunt binnen de structuur voor extensies aansluiten op het bestaande cms. Belangrijk detail: het aanpassen van het cms zelf, de core, is sterk af te raden. Hiermee maak je het updaten en upgraden immers onnodig lastig en onoverzichtelijk.

De voordelen op een rijtje:

 • Snel
 • Sterk
 • Flexibel uitbreidbaar
 • Multi-site geschikt
 • Meertaligheid is ingebouwd
 • Zeer consistent
 • Veilig voor beheer met grote redacties

WooCommerce versus Shopify

Je wilt een nieuwe webshop bouwen voor jouw bedrijf. Er zijn veel verschillende content management systemen die jij hiervoor zou kunnen gebruiken. Maar hoe kun jij de beste kiezen, die past bij jouw bedrijf?

Lees meer

Jouw merk versterken met SEO

Een sterk merk is essentieel voor succes in de moderne zakelijke wereld. Het opbouwen van merkbekendheid en autoriteit kan een uitdaging zijn in een steeds drukker wordend online landschap. Zoekmachineoptimalisatie (SEO) kan helpen bij het versterken van jouw merk en het vergroten van jouw online aanwezigheid.

Lees meer

SEO: de sleutel tot lange-termijn succes voor jouw online bedrijf

In de huidige digitale wereld is het hebben van een online aanwezigheid essentieel voor elk bedrijf dat succesvol wil zijn. Maar het hebben van een website is niet genoeg, je moet er ook voor zorgen dat deze goed vindbaar is in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google. Dit is waar zoekmachineoptimalisatie (SEO) van pas komt.

Lees meer

Waarom SEO essentieel is voor online succes

Als je een online business hebt of een website beheert, dan weet je dat online zichtbaarheid cruciaal is. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat jouw website goed vindbaar is voor jouw doelgroep. Maar hoe doe je dat? Het antwoord is SEO: Search Engine Optimization.

Lees meer

Vergroot jouw website traffic

Als eigenaar van een website wil je niets liever dan dat jouw website bezoekers trekt en converteert. Maar hoe kun je ervoor zorgen dat jouw website wordt gevonden door jouw doelgroep? Het antwoord is zoekmachineoptimalisatie (SEO). Door te investeren in SEO kun je jouw website traffic verhogen en meer conversies genereren. In deze blog post leer je hoe SEO jouw verkeer kan boosten en hoe je zelf aan de slag kunt gaan met SEO.

Lees meer

Bouw jouw online reputatie: hoe SEO online aanwezigheid versterkt

Een sterk online merk begint met een goede reputatie. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw bedrijf opvalt in de online wereld? Een effectieve manier om jouw online reputatie te versterken is door middel van zoekmachineoptimalisatie (SEO). In deze blogpost leer je hoe SEO jouw online aanwezigheid kan versterken en jouw bedrijf kan helpen opvallen tussen de concurrentie.

Lees meer
marko-portret-klein

Vraag het een specialist!

Thijs Oude Essink Nijhuis

Tel: +31 (0)53 750 30 30
E-mail: support@montix.nl

Neem contact op

reCAPTCHA is required.