Website workshops

Zelf aan de slag met je website

Wil je graag zelf kleine aanpassingen kunnen doen?
Heb je vaak iets nieuws dat je graag wilt toevoegen?
Heb je een webshop en wil je graag zelf zoveel mogelijk managen?

Volg dan één van de workshops: om snel van start te gaan, als opfrisser of juist om meer de diepte in te gaan. Doe dit samen met jouw team zodat je elkaar kunt ondersteunen en aanvullen.
Een afspraak voor een workshop is snel geregeld: online, bij Montix of bij jou op locatie.

Voordelen:

  • Een opfrisser is snel geregeld
  • Bevorderd jouw zelfstandigheid
  • Ook voor teams: samen kom je verder!

Je eigen kennis uitbreiden

Wil je zelf ook meer inzichten krijgen in waar wij mee bezig zijn? Wil je zelf bijdragen aan de reis naar jouw online succes? Of wil je gewoon je kennis uitbreiden? Wij bieden verschillende workshops aan waarin we jou leren hoe je met jouw CMS aan de slag kunt gaan. Deze workshop wordt geheel voor jou op maat gemaakt en er is genoeg ruimte om vragen te stellen zodat al je vragen beantwoordt worden. Na afloop van de workshop krijg je een handleiding mee die de stappen nogmaals uitlegt om je geheugen op te frissen wanneer jij dit wilt. Natuurlijk staan wij ook altijd klaar om nieuwe vragen te beantwoorden.

Bekijk hieronder welke workshops wij aanbieden. 

Workshop WordPress

In deze workshop leer je hoe je kunt werken met één van de meest gebruikte CMS’en ter wereld: WordPress. Leer hoe je WordPress optimaal kunt gebruiken om jouw succes te vergroten.

Workshop Divi

Bij de Divi workshop leer je hoe je om moet gaan met Divi. Tijdens deze workshop laten wij je zien hoe je moet werken met dit veelgebruikte WordPress thema!

Workshop WooCommerce

De WooCommerce workshop leert je om optimaal gebruik te maken van alle functies die dit platform biedt. Maak jouw webshop een online succes!

Workshop Typo3

Bij de Typo3 workshop krijg je inzicht in de functionaliteiten van Typo3. Leer hoe je hiermee om kunt gaan en wat de mogelijkheden zijn.

Kies jouw workshop

Workshops voor Webbeheerders & Teams

Het beheren van een website of webshop kan in eerste instantie ontmoedigend lijken, vooral als technologie niet je sterke punt is. Maar wat als je zelf die kleine aanpassingen kon maken, elke keer als je iets nieuws hebt dat je wilt toevoegen? En als je een webshop hebt, hoe geweldig zou het zijn om zelf zoveel mogelijk te kunnen beheren zonder elke keer externe hulp in te roepen?

Bij Montix begrijpen we de behoefte aan zelfstandigheid in het digitale domein. Daarom bieden we een reeks workshops aan, speciaal ontworpen voor jou om meer controle te krijgen over jouw online aanwezigheid. Of je nu net begint, je kennis wilt opfrissen of dieper in specifieke onderwerpen wilt duiken, onze workshops zijn er om je te begeleiden.

Het is altijd beter om samen te leren. Door onze workshops bij te wonen met jouw team, zorg je voor een cohesieve aanpak waarbij teamleden elkaar kunnen ondersteunen en aanvullen, waardoor de leercurve sneller en efficiënter wordt.

Workshop WordPress

WordPress heeft zich gevestigd als hét toonaangevende content management systeem wereldwijd en dat is om een goede reden. In deze workshop duiken we dieper in de kernfunctionaliteiten van WordPress. Je leert niet alleen over het plaatsen van berichten en pagina’s, maar ook over geavanceerde thema-aanpassingen, pluginmanagement en optimalisatietechnieken. Na het volgen van deze workshop ben je in staat om je website efficiënt te beheren, te optimaliseren voor zoekmachines en een naadloze gebruikerservaring te bieden aan je bezoekers.

Workshop Divi

Het Divi-thema is een revolutie in websiteontwerp, waardoor zelfs beginners verbluffende en professioneel uitziende websites kunnen maken. Tijdens deze workshop krijg je een grondige introductie tot de visuele bouwer van Divi, evenals de modules en aanpassingsmogelijkheden. We gaan verder dan de basis en duiken in geavanceerde designstrategieën, interactieve elementen en tips voor prestatieverbetering. Na afloop kun je met gemak lay-outs maken en je website voorzien van zowel stijl als functionaliteit.

Workshop Typo3

Typo3 is bekend om zijn kracht en veelzijdigheid als content management systeem. Onze workshop is ontworpen om zowel nieuwkomers als ervaren gebruikers de fijnere nuances van Typo3 te laten begrijpen. Naast een overzicht van de basisfuncties, bespreken we ook geavanceerde contentbeheer technieken, de integratie van extensies en de optimalisatie van de website voor snelheid en prestaties. Deze workshop rust je uit met de kennis om het CMS te leren kennen.

Het plannen van een workshop is eenvoudig en flexibel. Je kunt kiezen voor een online sessie, ons bezoeken bij Montix, of we kunnen naar jouw locatie komen voor een persoonlijke training. Neem contact met ons op om een datum te prikken en je digitale reis te beginnen of voort te zetten.

Workshop aanvragen

Workshops

Kies jouw workshop:

Na jouw aanvraag neemt Montix z.s.m., maar meestal binnen 4 uur, contact met je op. Dan kunnen de details worden afgestemd en een datum worden afgesproken.

Contact informatie

Montix, Fullservice Internetbureau
Rigtersbleek Aalten 4 – 108
7521 RB Enschede

Voor vragen, vrijblijvende offertes en advies:
E-mail: support@montix.nl
Tel: +31 (0)53 750 30 30

foto nora montix 2023

Rana Güney

Webdesigner