DESIGN EN CONTENT

Aandacht maakt alles mooier

demy digital marketing afbeelding montix

Design en content, het bestaat in veel verschillende vormen en maten. Je bedrijf echt even visueel ‘in the picture’ zetten, dat is wat goede creatie doet. Het out-of-the-box denken is voor veel mensen een lastige opgave. Gelukkig is dit voor Montix geen probleem!

Je bedrijf onderscheiden en laten opvallen, dat is waar design en content om draait. Goede teksten, huisstijl en beeld komen hier samen. Jouw doelgroep bepaald binnen enkele seconden, aan de hand van de content en design, of jouw website de moeite waard is om te lezen.
Echt online impact maken, het kan met een goed doordachte uitstraling die jouw doelgroep aanspreekt.

Met behulp van Artificial Intelligence (AI) zorgen we bij Montix dat jouw website wordt geoptimaliseerd en volledig voldoet aan de wensen van jouw klantenbase. Aan de hand van onze data driven aanpak beslissen we wat het beste is voor jouw website om de online groei te bevorderen. Het kan voorkomen dat we hiervoor gebruik maken van AI gegenereerde teksten en afbeeldingen. Door het juist inzetten van AI kunnen we onmogelijkheden mogelijk maken en ondenkbare aantallen snel behalen.

Samen het verschil maken

Diensten voor jouw online succes

SEO icoon 2023 montix 90

Webdesign

Een passende en aansprekende uitstraling voor de doelgroep, dat is waar webdesign voor staat. Wij zorgen voor een krachtig ontwerp passend bij de doelgroep. Dit wordt gedaan aan de hand van verzamelde data. Daarnaast blijven we testen en verbeteren tot het ontwerp perfect en naadloos aansluit.

SEA icoon montix 2023

Content tekst

Aansprekende teksten, teksten die passen bij de doelgroep en teksten die een duidelijk beeld geven van jouw werkzaamheden, het is allemaal erg van belang. Met onze expertise voor tekst en taal creëren wij teksten voor jou die jouw specifieke doelgroep aanspreken.

icoon paid social advertising montix 2023

Fotografie

Een foto zegt meer dan 1000 woorden. Dit spreekwoord is er niet voor niets. Beeld is erg belangrijk, ook op websites. Het trekt meteen je aandacht. Met ons oog voor detail, helpen wij je bij het schieten van het juiste beeldmateriaal.

smm icoon montix 2023

3D

Met 3D-afbeeldingen breng je jouw producten en concepten tot leven. Deze realistische weergaven geven een unieke kijk op jouw ideeën en bieden een meer waardevolle ervaring voor jouw klanten. Laat ze zien wat je te bieden hebt en versterk de impact van jouw boodschap.

icoon email marketing montix 2023

Animatie

Animaties worden tegenwoordig steeds meer ingezet. Uitleg video’s, voorlichtingsvideo’s of gewoon kleine animaties op je website. Bij Montix maken we de mooiste creaties en zoeken we graag de grenzen op. The sky is the limit!

linkbuilding icoon montix

AI

Artificial Intelligence, je ziet het steeds meer. Het genereren van teksten en afbeeldingen door robots. Bij Montix maken we gebruik van AI om onze werkzaamheden te verbeteren en processen te versnellen. Door onze expertise en AI te combineren maken we het onmogelijke mogelijk.

smm icoon montix 2023

UI/UX

User Interface, de uitstraling van je website die maximaal converteert. Aan de hand van A/B testen zorgen we voor de conversiegerichte designs. Door gebruik te maken van User Experience zorgen we voor de optimale gebruikservaring van de bezoeker.

demy fireel montix digital marketing2

Maximaliseer je online impact

Bij Montix zijn we een full service internetbureau en richten we ons op een langdurige samenwerking met onze klanten. Samen met onze klanten zoeken we graag de grenzen op om jouw online impact te vergroten. We helpen je van het begin tot het eind en daar voorbij. Onze support stopt niet wanneer de nieuwe designs live staan, maar we helpen je graag verder ook met nieuwe uitdagingen.

Snel en efficiënt online succes met Montix

Bij Montix hechten we waarde aan efficiënt en gestructureerd werken. We willen geen tijd verliezen aan tussentijdse stappen die eigenlijk niet nodig zijn. Daarom maken we alle ontwerpen live en maken we geen gebruik van wireframes. Dit heeft als voordeel dat de klant op elk gewenst moment kan meekijken met wat wij aan het maken zijn en dat na goedkeuring van het ontwerp het ook direct kan worden live gezet. Hierdoor besparen we veel tijd en kun jij snel genieten van je nieuwe design.

Na deze werkzaamheden zullen we nog altijd klaarstaan voor de nodige supportvragen. We willen je graag blijven ondersteunen want ons proces stopt niet bij het live zetten van de website, maar het is een doorgaand proces zonder einde.

Marko 2023 wiebertje

Thijs
Oude Essink Nijhuis

Content adviseur

Cases

Het werk waar we trots op zijn

Logo-Esprit-Scholen-montix case

Compleet geoptimaliseerde website op gebruiksvriendelijkheid

Kips.nl

Bekijk case

Logo-Esprit-Scholen-montix case

Vernieuwde website (op basis van WordPress).

Chicken Tonight

Logo-Esprit-Scholen-montix case

Website op basis van WordPress

Pon Logistics

Blog

Kan ChatGPT helpen met het schrijven van webteksten?

Ben jij op zoek naar een efficiënte manier om webteksten te genereren? Dan is ChatGPT wellicht iets voor jou. Dit krachtige taalmodel is speciaal ontworpen voor het genereren van natuurlijke tekst en maakt het daarom uitermate geschikt voor het schrijven van webteksten. Of het nu gaat om productbeschrijvingen, blogberichten of zelfs hele webpagina’s, ChatGPT kan snel en efficiënt teksten genereren die aan jouw wensen voldoen.

Lees meer

Eyetracking, wat is het en wat doet het?

Eye Tracking is een handig hulpmiddel om je doelgroep beter te leren kennen. Het laat namelijk zien waar de doelgroep op let en naar kijkt. Hierdoor krijg je een goed beeld van hoe je je website of je advertentie het beste kunt inrichten. 

Lees meer

Templates maken in Divi Theme builder

Divi is één van de populairste page builders op dit moment. Divi heeft vele functionaliteiten en is makkelijk in gebruik. Een aantal jaar geleden heeft Divi een update gehad waarbij je templates kan maken. Benieuwd naar de functies en hoe je dit kan toepassen in je website? We vertellen het je graag in dit artikel.

Lees meer

Hoe maak je een FAQ in Divi?

Een FAQ in Divi is tegenwoordig een haast onmisbare optie. Er zijn verschillende mogelijkheden waarmee je een FAQ kunt creëren, maar Elegant Themes zou Elegant Themes niet zijn als ook daar specifieke mogelijkheden voor zijn uitgebracht.

Lees meer

Wat is Divi Cloud?

Momenteel is Divi één van de populairste thema’s op WordPress. De ontwikkelaar van Divi, Elegant Themes, focust zich op het thema en uitbreidingen op het thema op het gebied van updates en nieuwe functionaliteiten. Elegant Themes is nu met iets nieuws gekomen, namelijk de Divi Cloud. Wat de Divi Cloud precies is en waarom deze handig te gebruiken is, leggen we je graag uit.

Lees meer

Wat zijn Divi templates?

Divi templates kan je verkrijgen door gebruik te maken van het Divi thema. Divi, één van de meest populaire thema’s voor WordPress, is uitgerust met een aantal templates die je kunt gebruiken om een website te bouwen. Dit kan je ook wel een Divi layout noemen.

Lees meer