Handleidingen

Voor kennisuitbreiding over CMS’en

JOUW DIGITALE KOMPAS

Het hebben van een functionele, geoptimaliseerde en veilige website is niet alleen een luxe, maar een noodzaak. Maar zoals bij elk krachtig hulpmiddel, is er kennis en inzicht nodig om er maximaal gebruik van te kunnen maken. Bij Montix geloven we dat kennis gedeeld moet worden en daarom hebben we een reeks uitgebreide handleidingen samengesteld. Of je nu nieuw bent in de wereld van contentbeheer, jouw e-commerce-winkel naar een hoger niveau wilt tillen of gewoon de ins en outs van jouw e-mailsysteem wilt begrijpen, wij hebben de gidsen die je nodig hebt. Laat deze handleidingen jouw eerste stap zijn naar een krachtigere, effectievere en dynamischere online aanwezigheid.
foto-nora-montix-2023-150

Neem contact op

Marko van den Berg
Strategisch en technisch advies

SEO icoon 2023 montix 90

Handleidingen Divi

Divi is veel meer dan zomaar een WordPress-thema. Het is een complete design-toolkit die je in staat stelt jouw visie tot leven te brengen zonder diepgaande codeer kennis. Onze uitgebreide Divi-handleidingen helpen je het meeste te halen uit de drag-and-drop bouwer, geavanceerde design instellingen en de uitgebreide reeks modules.

SEA icoon montix 2023

Handleidingen WordPress

Met meer dan een derde van alle websites wereldwijd aangedreven door WordPress, is er geen twijfel over de impact en potentie van dit CMS. We maken je wegwijs in dit populaire CMS zodat je zelf je website kunt aanpassen.

icoon paid social advertising montix 2023

Handleidingen Typo3

Typo3, bekend om zijn kracht en schaalbaarheid, biedt oplossingen voor zowel kleine websites als uitgebreide enterprise-oplossingen. In onze Typo3 handleidingen ontdek je hoe je de veelzijdige backend beheert, extensies integreert voor extra functionaliteit en werkt met de geavanceerde content editing tools. Bovendien zullen we je begeleiden bij het optimaliseren van jouw Typo3 website voor snelheid en prestaties.

smm icoon montix 2023

Handleidingen Elementor

In deze handige Elementor handleiding lees je alles wat je moet weten over deze page builder. Deze gedetailleerde handleiding neemt je stap voor stap mee door de meeste functies van deze krachtige page builder. Leer hoe je jouw website naar een hoger niveau tilt, van basisopzet tot geavanceerde ontwerptechnieken.

smm icoon montix 2023

Handleidingen Woocommerce

De wereld van e-commerce is dynamisch en Woocommerce zet zichzelf stevig op de kaart als een krachtige speler. Of je nu fysieke producten, digitale downloads of zelfs abonnementsdiensten verkoopt, onze handleidingen begeleiden je door het gehele proces: van productinvoer, voorraadbeheer en prijsstrategieën tot het optimaliseren van de klantervaring door het gehele aankoopproces.

icoon email marketing montix 2023

Handleiding Microsoft 365 e-mail instellen

Efficiënte e-mail communicatie is cruciaal voor veel bedrijven. Microsoft 365 biedt een betrouwbare en geïntegreerde oplossing voor e-mail en samenwerking. Onze handleidingen nemen je mee door het proces van het opzetten van jouw e-mail, het integreren van Microsoft 365 met andere tools en het optimaliseren van jouw inbox en workflow voor maximale productiviteit.

linkbuilding icoon montix

Handleiding formulierensysteem Gravity Forms

Formulieren zijn cruciale touchpoints voor interactie op jouw website. Gravity Forms biedt flexibele oplossingen voor elk type formulier. Onze handleidingen helpen je bij het opzetten van formulieren, integratie van betalingsoplossingen en het opvangen en beheren van gebruikersinvoer.

linkbuilding icoon montix

Handleiding formulierensysteem VFBPro (Let op! Plug-in verouderd)

Formulieren zijn cruciale touchpoints voor interactie op jouw website. VFBPro biedt flexibele oplossingen voor elk type formulier. Onze handleidingen helpen je bij het opzetten van formulieren, integratie van betalingsoplossingen en het opvangen en beheren van gebruikersinvoer.

Gids naar digitale zelfstandigheid

Onze handleidingen zijn geen standaard documenten. Ze zijn zorgvuldig samengesteld door experts met jarenlange ervaring in het veld. Elk van deze handleidingen is ontworpen om helder, toegankelijk en praktisch te zijn, zodat je niet alleen leert ‘hoe’ maar ook ‘waarom’. En mocht je ooit vastlopen of verdere verduidelijking nodig hebben, dan staat ons team klaar om je te ondersteunen.

Cases

Het werk waar we trots op zijn

holtweijde_logo_small

100% stijging in boekingen via eigen website

Landgoed de Holtweijde

Bekijk case

Logo-Esprit-Scholen-montix case

Verviervoudiging van organisch verkeer op website

Westbound Travel

Bekijk case

Logo-Esprit-Scholen-montix case

Verdubbeling van leads door geoptimaliseerde user experience en usability

Tripleimpact

Bekijk case

Logo-Esprit-Scholen-montix case

Realisatie nieuwe website

Secondhome Invest

Bekijk case

HIERMEE KUNNEN WE JE OOK HELPEN

Digital marketing

Meer uit je website en je doelstellingen halen? Wij helpen je graag verder met een strategie die speciaal op jouw wensen is afgesteld.

WebDevelopment

Wij bouwen en optimaliseren niet alleen websites, maar verzorgen ook het onderhoud en de hosting.

Design en Creatie

Een overzichtelijke en mooi vormgegeven website met een gebruiksvriendelijk CMS, dat is bij ons de standaard.

Website support

Ondersteuning voor jouw hele team

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact op

Contact

Contact informatie

Montix, Internetbureau
Rigtersbleek Aalten 4 – 108
7521 RB Enschede

Voor vragen, vrijblijvende offertes en advies:
E-mail: support@montix.nl
Tel: +31 (0)53 750 30 30

foto nora montix 2023

Marko van den Berg

Strategisch en technisch advies