Handleidingen

Voor kennisuitbreiding over CMS’en

Wanneer je werkt met websites of webshops kunnen er soms vragen ontstaan. Om het meeste van deze vragen te beantwoorden hebben wij een aantal handleidingen samengesteld. In deze handleidingen lees je stap voor stap hoe je bepaalde functionaliteiten kunt gebruiken. Staan jouw vragen toch niet in de handleidingen? Neem dan gerust contact met ons op dan helpen wij je verder.

Handleiding Divi

In deze handleiding lees je alles over hoe je het Divi Thema van WordPress kunt gebruiken. Leer hoe je kunt werken met de Divi Themabouwer en hoe je bepaalde functionaliteiten kunt inzetten.

Handleiding WordPress

De WordPress handleiding geeft je toegang tot alle basics die je nodig hebt om je website goed werkend te houden. Hoe gebruik je het Dashboard en hoe pas je de Yoast SEO plugin toe? Lees het allemaal in deze handleiding.

Handleiding Typo3

Deze Typo3 handleiding laat je toe tot een stappenplan die je kunt volgen om de basiskennis van Typo3 te beheersen en dit te kunnen toepassen.

Handleiding WooCommerce

De WooCommerce handleiding leert je om te werken met deze plug-in van WordPress. Leer hoe je jouw webshop tot een succes kunt maken.

Handleiding formulierensysteem VFBPro

Formulieren op je website zijn erg van belang. Dit is de plek waar jouw bezoeker contact met je opneemt. Je wilt dus dat dit werkt naar behoren. In deze handleiding lees je hoe je je formulieren kunt beheren.

Handleiding Microsoft 365 e-mail instellen

In deze handleiding leer je alles over hoe je aan het werk kunt gaan met Microsoft 365 e-mail. Dit stappenplan kun je stap voor stap volgen en is geschikt voor alle devices.

Blog