22-01-23

Koppeling WooCommerce en SnelStart

Als je een online winkel hebt opgezet met WooCommerce en je wilt je verkoopgegevens automatisch bijhouden en facturen genereren voor je klanten, kun je ervoor kiezen om WooCommerce te koppelen aan het boekhoudpakket SnelStart. In dit artikel zal ik je stap voor stap uitleggen hoe je deze koppeling kunt maken.

Voordat we beginnen, is het belangrijk om te weten dat je een SnelStart-account nodig hebt om de koppeling te maken. Als je nog geen SnelStart-account hebt, kun je een gratis proefversie aanvragen op hun website.

Stap 1: Installeer de SnelStart-plugin voor WooCommerce in je WordPress-dashboard.

Stap 2: Activeer de plugin.

Stap 3: Maak in SnelStart een API-sleutel aan door naar “Instellingen” en vervolgens naar “API-instellingen” te gaan. Klik op “Nieuwe sleutel maken”, geef de sleutel een naam en selecteer “Lezen/schrijven” als toegangsniveau. Maak een kopie van de sleutel en de geheimen.

Stap 4: Voer de API-sleutel in in WooCommerce via het “SnelStart”-menu.

Stap 5: Koppel de producten en betaalmethoden in WooCommerce aan SnelStart door naar het tabblad “Producten” of “Betaalmethoden” te gaan en op “Koppelen” te klikken. Voer de SnelStart-gegevens in en klik op “Koppelen”.

Stap 6: Test de koppeling door een testbestelling te plaatsen in WooCommerce en te controleren of deze correct is doorgevoerd in SnelStart.

Door deze stappen te volgen, kun je eenvoudig een koppeling maken tussen WooCommerce en SnelStart en profiteren van de voordelen van het gebruik van beide platforms.

 

Wat kunnen we nog toevoegen aan dit artikel?

Blog formulier

Contact informatie

Montix, Internetbureau
Rigtersbleek Aalten 4 – 108
7521 RB Enschede

Voor vragen, vrijblijvende offertes en advies:
E-mail: support@montix.nl
Tel: +31 (0)53 750 30 30

foto nora montix 2023

Marko van den Berg