WOOCOMMERCE MAATWERK WEBSHOP

Met Montix als verlengstuk van jouw organisatie maak je écht online impact

  • Professionaliteit, deskundigheid en kwaliteit staan voorop
  • Transparantie betreft de kosten
  • Binnen 4 uur reactie via ons ticketsysteem
support-icoon-montix-woocommerce 2
WooCommerce sfeerwebshop

Hoe kan ik je helpen?

Thijs
WooCommerce Specialist

reCAPTCHA is required.

Woocommerce maatwerk mogelijkheden

  • WooCommerce probleemoplossing op maat
  • Maatwerk plugins en technische uitbreidingen
  • Mogelijkheid tot volledige webshop check-up

WooCommerce op maat

Als FullService Digital Agency bieden wij WooCommerce maatwerk. Een goed functionerende WooCommerce webshop valt of staat met technische ondersteuning en/of maatwerk oplossingen. Lukt het niet om de gewenste groei te realiseren met de huidige webshop? Met behulp van onze strategische en technische aanpak kunnen wij helpen om daadwerkelijk meer groei te realiseren, bijvoorbeeld met onze essentiële oplossingen voor meertalige WooCommerce webshops en productsegmentatie.

Op basis van de bestaande webshop bouwen wij verder aan een webshop die écht klaar is voor de toekomst. Sinds 2006 zijn wij gespecialiseerd in maatwerkoplossingen voor WooCommerce. 

Koppeling van systemen in WooCommerce

Maak je al gebruik van systemen of andere tools waarmee je het sales en/of aankooptraject beheert, dan kun je de aanvragen die vanuit de website binnenkomen hier uitstekend mee koppelen. Veelal hebben deze systemen een koppel-mogelijkheid (API) zodat dit ook niet al te kostbaar hoeft te zijn en je tijd kunt besparen. WooCommerce maatwerk is een essentieel onderdeel bij het professionaliseren van jouw webshop. Bij ons kan je terecht voor koppelingen met productinformatiesystemen tot het koppelen van externe databronnen. Wij regelen dit uiteraard graag voor je!

Technische WooCommerce maatwerkoplossingen

Een WooCommerce shop kan er simpel uitzien, maar er komt vaak meer bij kijken dan je op het eerste oog ziet. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het koppelen van de webshop aan de winkelvoorraad. Voor fysieke winkels met een webshop is het van groot belang dat de daadwerkelijke voorraad overeenkomt met de voorraad in de winkels en andersom. Met behulp van WooCommerce maatwerk voorzien wij je graag van de juiste oplossing.

WooCommerce maatwerkkoppeling met je boekhoudsysteem

Wanneer je een technische oplossing op maat nodig hebt voor WooCommerce is het goed om te weten dat er diverse plugins (zowel gratis plugins als betaalde plugins) beschikbaar zijn om de functionaliteiten in de webshop uit te breiden. Deze plugins kunnen met behulp van kleine, maar toch essentiële aanpassingen worden veranderd naar de huisstijl en/of uitstraling van jouw webshop.

Ook zijn wij gespecialiseerd in het WooCommerce koppelen met Exact Online. Deze koppeling zorgt ervoor dat de webshop geautomatiseerd in verbinding staat met het boekhoudsysteem. Het prettige hieraan is dat je minder last hebt van administratieve rompslomp. Heb je ook een WooCommerce maatwerkoplossing nodig? Ons team staat voor je klaar.

Hoe makkelijker het er uit ziet, hoe meer werk erachter zit

Een gevleugelde uitspraak: aandacht maakt alles mooier.
Dit geldt zeker ook voor de inhoud van een webshop. Teksten de helder en krachtig zijn zorgen voor een betere overtuiging. De juiste uitleg van je producten in woord, wat wordt ondersteund door beeld. En ook hier geldt: functioneel maar samen roept dit ook een emotie op.

  • Aansluitend bij het webdesign
  • Functioneel
  • Roept de juiste emotie op

WooCommerce op maat laten maken

Ben je specifiek op zoek naar een betrokken WooCommerce maatwerk specialist in Enschede of Twente? Dan ben je bij Montix op het juiste adres. Wij zijn in Enschede gevestigd, maar helpen je natuurlijk ook buiten onze regio. Met behulp van de juiste maatwerk uitbreidingen is het beheren van WooCommerce gemakkelijker voor jou én is de webshop gemakkelijker te gebruiken voor bezoekers en potentiële klanten. Naast functionele maatwerk uitbreidingen is het van belang dat deze maatwerkoplossingen nuttig zijn.

Zoek je support bij het binden van je klanten, zodat zij steeds vaker bij je terugkomen voor nieuwe aankopen en dit enthousiasme over jouw webshop ook meer met anderen gaan delen? Met de juiste WooCommerce maatwerkondersteuning zal jouw webshop zich onderscheiden. Je doelgroep wordt precies zo bediend zoals zij dat verwachten én natuurlijk het liefst nog een tandje meer! Onze WooCommerce webshop helpdesk helpt je graag verder. Wil je de gehele WooCommerce Hosting uit handen geven? Geen probleem. Lees hier wat dat inhoudt.

Technische aanpassingen en layout aanpassingen

WooCommerce heeft natuurlijk af en toe technische aanpassingen nodig, bijvoorbeeld als je wilt overstappen van Magento naar WooCommerce. Technische aanpassingen kunnen van alles betreffen, van plugins tot layout. Bij het aanpassen van de layout kan je bijvoorbeeld denken aan het aanpassen van het productoverzicht en de weergave van de producten. Daarnaast kent WooCommerce ongekende mogelijkheden op het gebied van sidebars en styling. Kunnen wij een technisch probleem voor je oplossen of wil je jouw WooCommerce webshop laten professionaliseren? Stel gerust je vraag in het contactformulier en wij nemen contact met je op om deze aanpassingen te bespreken en door te voeren.

Zo kunnen we jou helpen!

Voor WooCommerce maatwerk zijn wij op meerdere manieren bereikbaar:

montix-icon-digitalmarketing4

Ticketsysteem support WooCommerce

24/7 uur beschikbaar, makkelijk en overzichtelijk.

Het ticketsysteem stuurt automatisch een bericht als de status van jouw ticket veranderd. Zo blijf je op de hoogte van de status van jouw tickets. Oudere tickets zijn beschikbaar in het overzicht, zodat jij deze later nog kunt bekijken en eventueel hergebruiken.

Tickets worden conform SLA verwerkt: standaard tijdens kantooruren. Eerste reactie binnen 4 uur.

montix-icon-digitalmarketing4

Bellen met
053 7503030

Liever telefonisch contact met de helpdesk WooCommerce? Wij zijn op werkdagen bereikbaar van ’s ochtends 09:00 uur tot ’s middags 17:30 uur.

Na telefonisch contact met ons op te nemen voor support WooCommerce, zal jouw vraag het volgende traject volgen: allereerst zal er worden gekeken naar de omvang en complexiteit van jouw vraag. Vervolgens zal er een planning worden gemaakt zodat jouw vraag in 1 tot 2 dagen beantwoord zal worden.

montix-icon-digitalmarketing4

Support@montix.nl

Support WooCommerce vragen kunnen via de e-mail worden verstuurd. Dit is vooral handig als er bijlagen of links mee moeten worden gestuurd. In het geval van complexe vragen zullen wij je terugbellen. Binnen 4 uur tijdens werkdagen heb je al reactie op jouw vraag van onze WooCommerce helpdesk.

Klinkt goed?