demy digital marketing afbeelding montix

WOOCOMMERCE MAATWERK

Technische uitbreidingen, aanpassingen en koppelingen

demy digital marketing afbeelding montix

 

Waarom Montix:

 • Jarenlange ervaring met WooCommerce
 • Jarenlange ervaring met WordPress
 • Veel complexe maatwerk oplossingen geleverd
 • Zowel voor grote als kleine webshops
 • Ook prestatie optimalisaties
support-icoon-montix-woocommerce 2
WooCommerce sfeerwebshop

WooCommerce op maat

Als FullService Digital Agency bieden wij WooCommerce maatwerk. WooCommerce is in de basis een webshop systeem met beperkte mogelijkheden. “Standaard” dien je dit uit te breiden met zaken als een betaalsysteem, eventuele filters als je veel producten hebt en bijvoorbeeld uitbreidingen om in bulk producten te kunnen beheren. Of om de opmaak van facturen netter te maken.

Het echte maatwerk begint daarna. Van koppelingen met voorraadbeheersystemen, prijsbeheersystemen (vaak in combinatie in een ERP) of koppelingen naar boekhoudpakketten zoals Exact of facturatiepakketten zoals Wefact of Moneybird.
Door slimme uitbreidingen wordt de webshop voor de bezoeker en voor de beheerder aantrekkelijker. De bezoeker heeft direct alle essentiële info en de beheerder hoeft niet alles handmatig bij te houden.

Zo maken we een strategisch plan maken om de knelpunten zowel voor de bezoeker als de beheerder steeds verdergaand op te lossen. Met een dergelijk plan kun je op maandbasis de webshop steeds weer van nieuwe verbeteringen voorzien. Zo groeit ook het rendement van de webshop! Meer tevreden klanten betekent meer verkopen.

WooCommerce koppeling met Exact

Maak je al jaren gebruik van Exact Online? Of wil je dit gaan gebruiken? Dan kan de webshop goed worden gekoppeld aan dit pakket zodat bestellingen of andere informatie vanuit Exact naar de webshop loopt of juist andersom de bestellingen naar Exact lopen. Dit scheelt administratief veel tijd (dit kan een administratief fte’er schelen!) en vooral ook snelheid en ook in het voorkomen van menselijke fouten bij het overnemen van gegevens.

Montix heeft reeds koppelingen hiervoor gerealiseerd. Maak dus gebruik van onze kennis en ervaring om deze optimalisatie door te voeren.

Point of Sale (POS) plugin voor studio’s met een kleine webshop

Voor nagelstudio’s, beautysalons, laserstudio’s, tattoo artiesten en dergelijke kleinere studio’s die een kleine webshop hebben, heeft Montix een speciaal point of sale oplossing als kassasysteem gerealiseerd.
Zo kun je zelf of één van je medewerkers artikelen uit je webshop direct verkopen. Of het nou een nieuwe of een bestaande klant is, je kunt direct de transactie voltooien zonder dat je een gekoppelde kassa nodig hebt.

Voordeel is dat je webshop ook intern gebruikt kan worden, dat je je voorraadbeheer via de webshop kunt doen en dat de voorraad altijd actueel is. Zo is ook je facturatie altijd direct bij en voorkom je administratieve rompslomp.

We geven je graag een demo of maken direct een proefopstelling met jouw WooCommerce webshop.

Producten in bulk beheren

Heb je een webshop die je ook gebruikt als centraal beheersysteem voor al je producten?
Dan is jouw webshop de basis voor het gehele beheer en is het verstandig om een aantal zaken op de standaard functionaliteiten uit te breiden om het beheer te vereenvoudigen.
Één van de onderdelen is het beheren van veel producten in 1 keer. Bijvoorbeeld om op een selectie van de producten een prijscorrectie toe te passen. Hiervoor kan een bulk-correctie als mogelijkheid worden toegevoegd.

We kijken graag mee in jouw webshop om deze mogelijkheid toe te voegen.

Koppeling met leveranciers voor voorraadbeheer

Vooral bij webshops voor kleding komt het vaak voor dat er meer dan één leverancier is. Daarbij is het essentieel dat de voorraadstatus van jouzelf en die van de leverancier direct aan de bezoeker kan worden getoond. De levertermijn is vaak cruciaal om een bestelling te krijgen of juist de bezoeker weer kwijt te zijn.

Bij meerdere leveranciers kan het tot complexe situaties komen waarbij een stuk “middleware” software de oplossing is. Hiermee kun je regelen welke info wanneer wordt doorgezet naar de webshop. Ook een check of de aangeleverde data correct is in samenstelling betekent dat de webshop niet onderuit kan gaan als één van je gekoppelde leveranciers hapert.

Unieke verborgen product-URL

Wil je een product voor een selecte groep klanten ter beschikking stellen? Dus dat alleen degeen die de unieke link ontvang de gelegenheid heeft om dit product te bestellen.

Daarvoor heeft Montix een uitbreiding op WooCommerce gerealiseerd waarbij er een tijdelijk beschikbare en niet te raden url aan een product gekoppeld kan worden. Hierdoor blijft het product onzichtbaar in de reguliere webshop en kunnen alleen die mensen bij het product komen die de link hebben ontvangen. Een mogelijke uitbreiding hierop zou de mogelijkheid zijn om elke bezoeker een unieke key te geven die men moet invullen om te kunnen bestellen.

Ook zeer geschikt om een deel van je shop voor een selecte groep klanten ter beschikking te bestellen. Hiermee geef je jouw klant een unieke gelegenheid.

Wachtrij systeem

Neem je deel aan BlackFriday? Heb je acties waarbij je veel bezoekers op 1 specifiek moment krijgt? Krijg je kortom veel bezoekers die ook tegelijk willen bestellen? Dan kan de webshop overbelast raken. De hosting en de techniek achter de webshop trekken het samen niet meer. 
Voor deze situatie heeft Montix een instelbaar wachtrijsysteem ontwikkeld. Hierdoor blijft de webshop overeind, live, en worden alle bestellingen achter elkaar afgehandeld. Bevestigingen en dergelijke worden dus ook gewoon verstuurd. 
Hiermee voorkom je dat de hosting veel complexer moet worden ingericht om deze klappen op te vangen.
Dit kan in principe op elke webshop worden toegepast.

Nog veel meer

Bij webshops spelen nog veel meer vragen waar Montix oplossingen voor heeft gerealiseerd:

 • meertalige webshops
 • meerdere webshops vanuit 1 installatie
 • meerdere meertalige webshops
 • beheer van meerdere webshops vanuit 1 plek en toch geen multisite opstelling
 • snelle zoekfunctie
 • hostingoptimalisatie voor snelheid
 • snelheid van de webshop bij veel producten optimaliseren
 • snelheid bij veel bestellingen managen

Hoe kan ik je helpen?

Thijs
WooCommerce consultant

Woocommerce hosting

Woocommerce maatwerk mogelijkheden

 • WooCommerce probleemoplossing
 • Maatwerk plugins
 • Technische uitbreidingen
 • Koppelingen met externe systemen,vaak via api’s
 • Hosting op maat
 • Performance optimalisatie

Volledige webshop check-up zodat je weet waar je nu staat met de techniek achter je webshop!
Ook zeer geschikt als je tegen “vage” problemen oploopt.

LANDGOED DE HOLTWEIJDE

“Er wordt geluisterd naar onze wensen en deze worden snel opgevolgd en vertaald. Wij zagen direct aan de voorkant het resultaat en dat niet alleen, we konden er ook gelijk zelf mee werken. Montix denkt niet alleen na over webdesign, maar ook over bijvoorbeeld integratie van onze andere online tools als MailChimp voor de nieuwsbrieven en social media. Kortom: we kunnen Montix van harte aanbevelen aan iedereen die niet alleen de professionaliteitsslag wil maken, maar ook niet afhankelijk wil zijn van een externe partij!”

– Marcel Vlek, directeur landgoed de Holtweijde

holtweijde

Cases

Het werk waar we trots op zijn