woocommerce logo

WooCommerce Support

woocommerce logo

Verhoog je webshop succes

Als WooCommerce internetbureau en WooCommerce partner maken wij online impact samen met onze klanten. Dit geldt dus ook voor webshops. Wanneer je een webshop hebt wil je natuurlijk zoveel mogelijk conversies genereren. Onze WooCommerce specialisten weten precies hoe jouw webshop geoptimaliseerd kan worden. Door onze data driven aanpak verbeteren wij jouw webshop continu aan de hand van nieuwe ontwikkelingen en inzichten. Zo maken we onze WooCommerce support passend!

De veiligheid van een webshop

Bij webshops hangt je inkomen vaak volledig af van de online shop. Wanneer er hier iets niet werkt kan dit veel negatieve gevolgen hebben. Zorg daarom altijd dat de webshop goed beveiligd is. Wanneer je wordt gehackt, kan dit dus ook negatieve gevolgen hebben op je inkomen. Om de veiligheid te kunnen waarborgen dient je webshop altijd up-to-date te zijn. Achterstallig onderhoud kan het voor hackers eenvoudig maken om jouw webshop over te nemen. Bij Montix besteden we veel tijd aan WooCommerce support en bekijken zorgvuldig hoe je jouw beveiliging kunnen verbeteren.

Een geoptimaliseerde webshop voor betere resultaten

Om je webshop goed te laten scoren is het van belang om een sterke basis te hebben. Bij Montix, als WooCommerce partner, kunnen we door middel van onze check-up nalopen of de technische basis van jouw webshop sterk is.
Bij Montix kunnen we naast de basis, ook nog uitgebreide SEO optimalisaties uitvoeren. Deze optimalisaties in combinatie met de technische basis zorgen ervoor dat jouw webshop goed te vinden is in zoekmachines. Dit zal zorgen voor meer verkeer en dus meer conversies.

demy fireel montix digital marketing2

Maatwerk koppelingen en
plug-ins

Bij een WooCommerce webshop zijn er veel beschikbare plug-ins. Heb je behoefte aan een koppeling met Exact ten behoeve van voorraadbeheer, prijzen en productomschrijvingen? Wij kunnen je verder helpen middels een oplossing die wij op de plank hebben liggen of middels maatwerk specifiek voor jouw situatie. Zo past onze WooCommerce support altijd bij jou!

foto Marko

Marko
van den Berg

WooCommerce adviseur

WooCommerce support waar nodig

Wil je graag een betrouwbare en transparante WooCommerce partner inschakelen voor WooCommerce support? Wij bieden de juiste ondersteuning als het gaat om een gezonde groei van jouw webshop. Om dit te kunnen realiseren is het van groot belang dat WooCommerce feilloos functioneert. Wij ondersteunen je graag bij het realiseren van groei van jouw webshop. Daar waar er niet direct een antwoord kan worden gegeven wordt je vraagstuk doorgezet naar de betreffende specialist, waarna je een concreet antwoord krijgt waar je mee verder kunt.

Cases

Het werk waar we trots op zijn

holtweijde_logo_small

100% stijging in boekingen via eigen website

Landgoed de Holtweijde

Bekijk case

Logo-Esprit-Scholen-montix case

Verviervoudiging van organisch verkeer op website

Westbound Travel

Logo-Esprit-Scholen-montix case

Verdubbeling van leads door geoptimaliseerde user experience en usability

Tripleimpact

Logo-Esprit-Scholen-montix case

Realisatie nieuwe website

Secondhome Invest

Blog

We delen graag onze kennis

WooCommerce versus Shopify

Je wilt een nieuwe webshop bouwen voor jouw bedrijf. Er zijn veel verschillende content management systemen die jij hiervoor zou kunnen gebruiken. Maar hoe kun jij de beste kiezen, die past bij jouw bedrijf?

Lees meer