Webdevelopment

Hosting

Een optimaal presterende website begint met goede hosting. Veiligheid bereik je met backups, controles, updates en upgrades.

Creatie

HOSTING

Een optimaal presterende website begint met goede hosting. Veiligheid bereik je met backups, controles, updates en upgrades.

Kijk hier voor onze hostingpakketten!

Hosting, volledig gemanaged

De webserver is de basis waarop jouw site draait. Deze heeft onderhoud nodig: actuele hardware maar ook actuele en veilige software. En extra beveiliging die altijd aan staat. Om aanvallen af te weren, om bij een probleem terug te kunnen vallen op een backup.

En de site zelf dan?
Laat je dit automatisch updaten zonder visuele controle? Updates bevatten security patches. Dwz dat naast functioenel uitbreidingen en verbeteringen steeds actuele risico’s worden opgelost.

Updates versus upgrades
Een update is een kleine tussenstap. Hierbij worden meestal kleine verberingen en uitbreidingen op de functionaliteiten doorgevoerd. Het belangrijkste hierbij zijn de security patches die hierin zijn opgenomen. Door deze zo snel mogelijk nadat ze zijn uitgekomen door te voeren houd jij je site zo veilig mogelijk. Dit is dus onderdeel van het continu onderhoud.

Upgrades zijn breaking changes. Grotere veranderingen aan het cms. Daarbij worden vaak ook de extensies en plugins vernieuwd. Het thema en de templatse moeten worden bijgwerkt om deze vernieuwde techniek verder te ondersteunen. Hiermee blijf je actueel en houd je de website technsich helemaal bij de tijd. Daarna worden upgrades weer opgevolgd met de updates. Daarmee ben je dus echt altijd helemaal bij en veilig.

marko-portret-klein

STRATEGISCH EN TECHNISCH ADVIES

Marko van den Berg

ALS JE NIETS MERKT

Functioneert jouw website altijd soepel? Zijn de updates en upgrades bij? Dan wordt er achter de schermen hard gewerkt.

WEKELIJKSE UPDATES

 • Semi-automatisch en dus gecontroleerd
 • Voor een zo veilig mogelijke WordPress website

Zo haal je het maximale uit je website.


Extra beveiliging:

 • Monitoring op hacks
 • Blokkade van hack-pogingen
 • Blacklisting check

Upgrade proces

 • Nieuwe wensen helder?
 • Benodigde functionaliteiten helder?
 • Testen upgrade
 • Inplannen upgrade-doorvoering
 • Live zetten upgrade na akkoord

Profiteer van het upgrade moment om nieuwe wensen mee te nemen. Hiermee wordt de website nog beter voor zowel de bezoeker als de redactie.


Snelheidsoptimalisatie

 • LiteSpeed
 • Cache-plugin
 • Pagina-optimalisatie

DATACENTER IN EUROPA

Inclusief de backup alle data in Europa. Zodat je wel kunt voldoen aan de AVG regels. In Europa en zeker specifiek in Nederland kunnen we beschikken over top data centers. O.a. Google heeft in Groningen een hype rmodern center. Maar ook rondom Amsterdam, Schiphol-Rijk, zijn er diverse waar zeer hoogwaardige dienstverlening met Tier 3 en 4 wordt geleverd.

WebDesign als continue proces

VERNIEUWEN EN VERBETEREN

Nieuwe inzichten, nieuwe gebruikersgroep, veranderend aanbod. De wereld staat niet bepaald stil, dus ook de visuele doorontwikkeling van de website niet.

Content managen, het proces bepaalt het succes

Daarom zijn er content-marketeers

Planning is één, spontane acties en vooral ook reacties geven leven in de brouwerij! Snel kunnen schakelen in de hele keten naast de kracht van consistentie is wat je wilt.

Een stelling die voor succes zorgt:

Aandacht maakt alles mooier

Je voelt het verschil, de kwaliteit. Zonder dat je er met woorden of heftige kleur-accenten extra zwaar de nadruk op hoeft te leggen. Of het nou om budget, middenmoot of topklasse gaat!

Blogberichten

marko-portret-klein

Strategisch en technisch advies

Marko van den berg

Tel: +31 (0)53 750 30 30
E-mail: info@montix.nl

Neem contact op

reCAPTCHA is required.