17-10-16

Het dashboard voor content marketing

Voor WordPress, WooCommerce, Typo3 en Online Marketing

Internetbureau Enschede helpt bij overzicht genereren content marketing

Als fullservice internetbureau, gevestigd in het oosten van Nederland, helpen wij bij het genereren van overzicht over je content marketing.  Hiervoor beschikken wij over tooling, maar ook over inzicht in vergelijkingsmethodes. Hierdoor kun je goed vergelijken hoeveel je totaal investeert in welk kanaal en wat het resultaat daarvan is. Hiermee kun je je revenuen managen.

Dashboard

Als centrale tool dient een dashboardsysteem dat allerlei data bij elkaar brengt. Hierdoor heb je een goed globaal inzicht in de resultaten van dit moment. Daarnaast zijn er dashboards waarbij je per ingezet kanaal kunt zien wat de resultaten van je content marketing zijn. Je content marketing is altijd gericht op twee doelen: het vergroten van je online zichtbaarheid en de conversie. Vaak wordt voor de conversie ook de term conversie-marketing gebruikt. Linkbuilding kan daar bijv. weer een onderdeel van zijn.

Internetbureau Enschede

De nuchtere aanpak, gericht op resultaat, passen hier bij. Een vraag die vaak bij ons langskwam en langskomt is hoe je kunt bepalen welke online kanalen je moet inzetten om zoveel mogelijk resultaat met je budget te bereiken. Antwoord op die vraag is niet snel of simpel te geven, maar je kunt dit wel inzichtelijk maken. Ben je op zoek naar een internetbureau dat je hierin kan ondersteunen, dan komen wij vanuit Enschede ook graag bij jou op locatie om te adviseren.

Heb je vragen ?

Laat het ons weten! Wij helpen je graag verder.
Vul onderstaand formulier in of bel direct 053-7503030

Check-up

Laat je WooCommerce installatie controleren:

  • Is de opbouw zoals die hoort te zijn?
  • Is alles up-to-date?
  • Is het thema goed geïmplementeerd?
  • Is de site snel genoeg?
  • Is de backup goed geregeld?
  • Is de shop SEO-technisch goed ingericht?

Wat kunnen we nog toevoegen aan dit artikel?

Blog formulier

Contact informatie

Montix, Internetbureau
Rigtersbleek Aalten 4 – 108
7521 RB Enschede

Voor vragen, vrijblijvende offertes en advies:
E-mail: support@montix.nl
Tel: +31 (0)53 750 30 30

foto nora montix 2023

Marko van den Berg