28-10-22

GENEREER ORGANISCH VERKEER 

In de digitale wereld hoor je vaak het begrip SEO voorbij komen. Gelukkig begrijpen hedendaags steeds meer bedrijven wat het inhoudt en passen het toe aan hun websites. Helaas wordt SEO nog steeds gezien als een ‘leuke bijkomstigheid’ en niet als een echte must. Denk er eens over na: als je Googelt naar een bepaald product of dienst, klik je dan een website aan die aan de top van de eerste pagina staat of klik je verder tot pagina 10? Is het dan nog steeds ‘leuk’ voor erbij of zie je het dan wel als een essentieel aspect in je digital marketing?

SEO is een ongoing proces zonder start of eind. Op het technische vlak moet alles goed staan, bijvoorbeeld als het gaat om de sitestructuur en snelheid van de website. Als de fundering goed staat, is het belangrijk dat er een goede website opgebouwd wordt aan de hand van content. Deze content moet geoptimaliseerd worden voor zowel de bezoeker als zoekmachines. Constant verse content, monitoring en bijsturen is key in dit proces en dat weet Montix maar al te goed.

Een bezoeker wil graag in zo’n kort mogelijke tijd met zo weinig moeite een website vinden die zijn/haar behoeften kan vervullen. Je kan veel meer bezoekers en leads genereren door gebruik te maken van SEO door een hoge positie in de zoekresultaten te bereiken. En dit is geheel organisch, dus dan hebben we het nog niet eens gehad over betaald verkeer. Dat is toch ideaal?!

Wil je graag starten met SEO? Montix helpt je graag!

Wat kunnen we nog toevoegen aan dit artikel?

Blog formulier

Contact informatie

Montix, Internetbureau
Rigtersbleek Aalten 4 – 108
7521 RB Enschede

Voor vragen, vrijblijvende offertes en advies:
E-mail: support@montix.nl
Tel: +31 (0)53 750 30 30

foto nora montix 2023

Marko van den Berg