21-10-22

Hulp nodig met online groeien?

Wil je graag online groeien met digital marketing middels een nieuwe website of sluit jouw website niet meer aan bij jouw wensen en doelen? Geen paniek, Montix to the rescue!

Een website begint bij de keuze van het systeem waarmee deze wordt gemaakt. De keuze van het juiste CMS, ofwel inhoud beheer systeem. We helpen je graag met het maken van deze beslissing en geven advies aan de hand van jouw wensen (in de praktijk uitproberen bijvoorbeeld middels een test-versie). Om je website draaiende te houden is de juiste hosting cruciaal. Ons motto is dan ook: updates worden geregeld, bij problemen wordt er gehandeld. 

Montix heeft voor 2 systemen een testomgeving klaar staan waarin je met je team aan de slag kunt. Zo kun je vooraf ook het gebruiksgemak en de voor jou belangrijke onderdelen in de praktijk bekijken, voordat je de gehele site laat bouwen. Ook staat Montix ondertussen nog klaar met workshops en ondersteuning. Het mooiste is namelijk dat je direct door kunt en de nieuwe of vernieuwde website kunt gaan samenstellen.

Dan begint het bouwen van de website. Bij Montix is niks te gek; wil je bepaalde functionaliteiten, maar is daar nog geen plugin of extensie voor? We maken het graag op maat voor je.

En tijdens het samenstellen van de website houden we meteen ook rekening met een goede structuur voor je SEO. En waar laat je je landingspagina’s? Of je verouderde content, waar laat je die?

Als de site klaar is en live gaat kun je dus ook direct doorschakelen naar je verdere digital marketing. De bouw van de vernieuwde website was daarin stap 1.

 

Wat kunnen we nog toevoegen aan dit artikel?

Blog formulier

Contact informatie

Montix, Internetbureau
Rigtersbleek Aalten 4 – 108
7521 RB Enschede

Voor vragen, vrijblijvende offertes en advies:
E-mail: support@montix.nl
Tel: +31 (0)53 750 30 30

foto nora montix 2023

Marko van den Berg