Geweldig nuttige tools, noem het plugins, voor WooCommerce webshops:

Een wachtrij-systeem

Om bestellingen via een wachtrij te  beteugelen op spits-momenten. Heb je een actie of een andere reden waarom je op een heel korte tijdsspanne extreem veel bezoek verwacht? Dan is de kans dat je webshop dit niet trekt zeer reëel. Uiteraard kun je wat hosting betreft hier al een boel aan doen, maar toch loop je tegen grenzen aan. Zo kunnen afhandelingsprocessen die na de betaling plaatsvinden, zoals het verzenden van de bestel-bevestiging, in de knel komen. Daardoor kan een enkele bevestiging niet worden verzonden of in spam-filters van de grote providers terecht komen. Klanten nemen dan contact op, willen deze graag alsnog ontvangen en dus ben je hier handmatig mee bezig wat tijd kost die niemand als zinvol ervaart (en zeker de klant niet).

Middels het wachtrij-systeem wordt op productniveau, dus je kunt kiezen bij welke producten, een wachtrij na het winkelmandje, maar voor het afrekenproces geplaatst. Daardoor wordt dit gethrottled: er worden nieuwe bestellingen doorgelaten als een vorige is afgerond. Dit klinkt simpel en zo werkt het ook: de bestellingen worden iets afgeremd, maar je houdt tevreden klanten en een goed werkend systeem.

Een aftel-systeem voor een product

Heb je een product dat je vanaf een specifiek moment beschikbaar wilt maken? Dan kun je dit middels een aftelsysteem kenbaar maken. En visueel triggerend: je kunt het product al wel “teasen” maar men kan het nog niet bestellen.

Werking
De klok wordt ingesteld en voor een bepaald product geplaatst. Deze klok telt af: als deze is afgelopen kun je direct doorgaan naar het product en verder zoals anders ook bestellen en afrekenen.

We kunnen het simpel maken en zeker ook spannend: dit maakt erg nieuwsgrierig, prikkelt in die zin en geeft een extra dimensie aan je webshop.

Divi uitbreiding, toevoeging aan childtheme: blok met social media iconen in de footer plaatsen; makkelijker systeem ook voor aanpassingen

AfterPay

Wist je dat AfterPay ook een erg goed middel is om toe te voegen aan jouw webshop? Lees er snel meer over!

 

Ons werk

Waar we trots op zijn:

Kips

Chicken Tonight

Pon Logistics

Meer over webdevelopment

Versterk jouw merk met SEO

Een sterk merk is essentieel voor succes in de moderne zakelijke wereld. Het opbouwen van merkbekendheid en autoriteit kan echter een uitdaging zijn in een steeds drukker wordend online landschap. Gelukkig kan zoekmachineoptimalisatie (SEO) helpen bij het versterken van jouw merk en het vergroten van jouw online aanwezigheid. In deze blogpost zullen we bespreken hoe SEO kan bijdragen aan het opbouwen van merkbekendheid en autoriteit, en welke stappen je kunt nemen om jouw merk te versterken met SEO.

Lees meer

SEO: de sleutel tot lange-termijn succes voor jouw online bedrijf

In de huidige digitale wereld is het hebben van een online aanwezigheid essentieel voor elk bedrijf dat succesvol wil zijn. Maar het hebben van een website is niet genoeg, je moet er ook voor zorgen dat deze goed vindbaar is in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google. Dit is waar zoekmachineoptimalisatie (SEO) van pas komt. Door SEO te gebruiken, kun je de zichtbaarheid van jouw website vergroten en het aantal bezoekers en conversies verhogen. Maar dat is niet alles, SEO kan ook bijdragen aan de duurzaamheid en groei van jouw online bedrijf op de lange termijn.

Lees meer

Waarom SEO essentieel is in de hedendaagse digitale marketing wereld.

In de huidige digitale wereld, waarbij internet het centrale platform is voor bedrijven om te adverteren en klanten te bereiken, is het van essentieel belang om SEO te gebruiken. Zoekmachineoptimalisatie of SEO is het proces van het verbeteren van de zichtbaarheid van jouw website op zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo. SEO is een onmisbaar element geworden in de digitale marketingstrategie van elk bedrijf, ongeacht de grootte of sector waarin het zich bevindt.

Lees meer
marko-portret-klein

Rana Güney

Tel: +31 (0)53 750 30 30
E-mail: [email protected]

Blog formulier

Wat kunnen we nog toevoegen aan dit artikel?