27-05-19

Het professionele WordPress thema: Divi

Flexibel, makkelijk en ook voor WooCommerce

WordPress thema keuze

Kies voor het Divi thema, snel en super flexibel voor WordPress en WooCommerce: elk thema kan hiermee worden nagebouwd. Daardoor is dit het meest flexibele thema!

Alle onderdelen die zijn voorbereid voor gebruik in jouw site kun je vrij aan en uit zetten of op een andere plek positioneren. Dus A/B testen, ingebouwd (!), wordt zo makkelijk als nog nooit. Meer of minder kolommen gebruiken, styling aanpassen: direct online te realiseren en zonder de traditionele tussenschakel van een grafisch ontwerp dat moet worden goedgekeurd en dan door een programmeur gerealiseerd. De opbouwtijd van je pagina, de styling, kan nu direct online door een webdesigner worden gerealiseerd. Een webprogrammeur zorgt voor de juiste voorbereiding en werking.

  • Snel
  • Meest flexibele thema
  • Overzichtelijk content beheren
  • Frontend editten

Visueel je eigen pagina indeling maken:
Divi uitleg

Divi uitleg

Divi uitleg

Hierdoor kun je snel aanpassingen doorvoeren
Deel zelf je pagina in, bepaal wat je waar wilt laten zien en hoe het er uit ziet. Divi is er op gericht vooral mobiel een goede weergave en functionaliteit te bieden. Mocht je hierin aanpassingen willen dan kan ook dat in veel gevallen worden aangepast.

Check-up

Laat je WooCommerce installatie controleren:

  • Is de opbouw zoals die hoort te zijn?
  • Is alles up-to-date?
  • Is het thema goed geïmplementeerd?
  • Is de site snel genoeg?
  • Is de backup goed geregeld?
  • Is de shop SEO-technisch goed ingericht?

Wanneer heb je een programmeur nodig?
Eigenlijk heel eenvoudig: bij alles waarin je wilt afwijken van hetgeen Divi standaard biedt. Je komt dan terecht in het omgaan met CSS wat complexer is dan het in eerste instantie lijkt. Al met al kun je op deze wijze vele malen sneller je site opbouwen en uitbouwen dan ooit. En hierdoor kan elke site door de andere indeling zich meer onderscheiden van de andere en worden geoptimaliseerd voor de specifieke doelgroepen. Bekijk de compacte handleiding voor Divi: leer hoe je snel blokken kunt toevoegen, verwijderen, aanpassen voor mobiele bezoekers, uitschakelen en weer inschakelen voor bijvoorbeeld actie-blokken, het herhalen van blokken over meerdere pagina’s, en nog veel meer!

Wat kunnen we nog toevoegen aan dit artikel?

Blog formulier

Contact informatie

Montix, Internetbureau
Rigtersbleek Aalten 4 – 108
7521 RB Enschede

Voor vragen, vrijblijvende offertes en advies:
E-mail: support@montix.nl
Tel: +31 (0)53 750 30 30

foto nora montix 2023

Marko van den Berg