30-05-22

Wat biedt WordPress Hosting aan?

Bij Montix zijn we er om jou te ondersteunen bij de WordPress hosting van jouw website.

Een goede basis

Bij een goed functionerende website hoort een goede WordPress Hosting basis. Bij deze basis horen verschillende factoren.

  • Een website die hoog scoort in Google, hierdoor is er meer verkeer op de website;
  • Een website die de bezoeker passende en juiste informatie laat zien;
  • Een website die voldoet aan de AVG-wetgeving.

Deze drie factoren zijn cruciaal voor jouw website en voor de WordPress hosting ervan. Wij kunnen jou hier gelukkig bij ondersteunen. Wij houden jouw wekelijkse WordPress hosting updates bij, zodat jouw website altijd up-to-date is. Daarnaast worden de updates van de plugins en het thema bijgehouden door ons en weet je zeker dat alles altijd up-to-date is. Ook komen wij direct in actie bij incompatibiliteit.

Extra veiligheid bij WordPress hosting

Veiligheid staat altijd vooraan, niet alleen bij mensen maar ook bij je website. Bij Montix krijg je de kans om extra beveiliging te krijgen die hackpogingen blokkeren. Zo weet je zeker dat je website veilig is. Daarnaast wordt er gemonitord op hacks. Hierdoor weet je wanneer er geprobeerd is om je website te hacken en weet je dat je toch extra moet oppassen en misschien nog meer beveiligingsmaatregelen moet treffen. Daarnaast bieden wij nog monitoring op blacklisting. Blacklisting kan soms nare gevolgen hebben, die je als ondernemer erg in de weg kunnen zitten. Daarom houden wij dit in de gaten, zodat er direct actie ondernomen kan worden en je met WordPress hosting altijd verzekerd bent van een veilige website. Benieuwd geworden? Bekijk onze hostingpakketten.

De snelheid is belangrijk

De snelheid van je website is altijd belangrijk. Wanneer een website niet snel laadt kan het zo zijn dat mensen afhaken. Ook gaat Google de website minder vaak vertonen. Dit wil je niet. Daarom is het van belang dat je website altijd snel laadt. Dit doe je door de website vooral simpel en duidelijk te houden, wij kunnen je hiermee helpen door onze WordPress hosting. Belangstelling of aanvullende informatie nodig? Neem gerust contact op!

Kijk ook eens naar opslag in de cloud.

Wat kunnen we nog toevoegen aan dit artikel?

Blog formulier

Contact informatie

Montix, Internetbureau
Rigtersbleek Aalten 4 – 108
7521 RB Enschede

Voor vragen, vrijblijvende offertes en advies:
E-mail: support@montix.nl
Tel: +31 (0)53 750 30 30

foto nora montix 2023

Marko van den Berg