branding project kips.nl

Regie op werving

Focus op potentiële medewerkers

Over Zwanenberg

Wij werken al jaren samen met het familiebedrijf Zwanenberg. Ze exporteren en produceren niet alleen vleeswaren, snacks, vleesconserven, soepen en sauzen over de hele wereld maar ook vegetarische producten en halalproducten. Ze investeren graag in hun medewerkers. Ditmaal schakelden ze Montix in voor een leuke uitdaging: een werken-bij site.

Door de krapte in de arbeidsmarkt hebben we de afgelopen jaren best veel werken-bij websites mogen maken. We waren daarom ook erg enthousiast toen onze vaste klant ons vroeg hen te helpen met het ontwikkelen van een werken-bij website.

montix-filter-kips-producten
montix-icon-proces

De uitdaging

Zwanenberg wil haar werving meer in eigen hand nemen. Een goede werken-bij website gaat veel verder dan het tonen van vacatures. De focus lag juist bij het laten zien van de cultuur en het verhaal achter de organisatie. Duidelijk moet worden waar Zwanenberg voor staat. Alle vacatures van de 5 productievestigingen van Zwanenberg moesten samenkomen op 1 overzichtelijke website. De potentiële medewerker moet meteen de vacatures zien waarin hij of zij interesse heeft. Last but not least; de werken bij site moet niet alleen makkelijk in gebruik zijn maar, voor de HR medewerkers, makkelijk in beheer.

montix-icon-proces

Resultaat:

Een vacaturewebsite die makkelijk is in gebruik en goed vindbaar is voor passende kandidaten.

montix-icon-proces

De oplossing

Al snel konden wij op basis van de input van Zwanenberg een testpagina aan de HR medewerkers laten zien. Dat werkte prettig omdat zij zonder een heel lang traject vooraf meteen zien hoe hun eigen werken-bij website eruit gaat zien. Het meteen concreet maken, dat geeft vertrouwen. Wij bouwen en Zwanenberg kijkt mee en geeft meteen feedback. De website is in een wordpress omgeving gebouwd, gepersonaliseerd en aangepast aan de stijl van Zwanenberg. Alles is in de website verwerkt om het toekomstige Zwanenberg personeel te laten zien hoe het is om bij Zwanenberg te werken.

montix-icon-proces
Landgoed Hotel De Holtweijde
montix-icon-proces

Het resultaat

De werken-bij website is een website naast de “normale” website. Zo houden ze de focus van de sollicitant vast en is er geen afleiding maar 100% aandacht. We hebben een maatwerk filtersysteem ontwikkeld om snel overzicht te creëren over de beschikbare vacatures. De werken-bij site is zeer makkelijk in beheer en te koppelen aan de recruitment sofware Visma|Raet EasyCruit. De ingewikkeldste vacatures worden nu ook ingevuld, dat zegt toch genoeg?

montix-icon-proces
branding project kips.nl

Klant aan het woord

Quote: Harmke Dirkse, Hoofd HR Zwanenberg

“Snel schakelen met elkaar, veel vragen stellen, alles willen weten; dat maakt Montix anders dan andere partijen.”

Meer weten over dit project of WordPress?

Laat het ons weten via onderstaand formulier of bel direct naar 053-750 30 30

montix-icon-check

Stel je vraag

montix-icon-support2

Bel voor een afspraak

053 7503030

Wil jij jouw project bespreken?

reCAPTCHA is required.