Werken bij Thinkwise

Website + WordPress Hosting

Sonnen Bassermann

Sonnen Bassermann

Essen fürs echte Leben

Sonnen Bassermann is één van de grootste merken in soepen en kant-en-klaar maaltijden in Duitsland. Het bedrijf is actief in West-Europa en is gevestigd in Nederland, België, Groot-Brittannië en Duitsland. Sossen Bassermann staat voor innovatie en kwaliteit.

montix-icon-proces

Techniek

De website van Sonnen Bassermann kampte met problemen en was daardoor niet geoptimaliseerd. Sonnen Bassermann klopte met dit probleem aan onze deur en wij hebben het voor elkaar gekregen om deze problemen op te lossen. Ook is het gelukt om de website beter te laten functioneren. De website hosting is sindsdien in handen van Montix. Daarnaast is Montix ook verantwoordelijk voor de technische onderhoud, denk hierbij aan het updaten van alle onderdelen van de website om de technische veiligheid te waarborgen.

montix-icon-proces
montix-icon-proces

Support

Montix besteedt veel aandacht en tijd aan de support aan bedrijven, zoals Sonnen Bassermann. Het bedrijf kan ons altijd contacteren indien er vragen zijn of er een probleem is. Dit kan telefonisch, via de mail of via ons ticketsysteem. Wij reageren binnen 4 uur en binnen 48 uur zal de vraag beantwoord worden en/of zullen wij het probleem oplossen.

montix-icon-proces

Totaalbeleving: van strategie tot uitvoering

Van strategie tot uitvoering: daar zijn we sterk in bij Montix. Met plezier bieden we online totaalconcepten. Naast de techniek denken we ook mee over de totaalbeleving. Wat wil je uitstralen, welke sfeer zet je neer? Wat voor beeld en tekst passen daarbij? Uiteraard staat de wens van de klant voorop!

montix-icon-check

Stel je vraag

montix-icon-support2

Bel voor een afspraak

053 7503030

Wil jij jouw project bespreken?

reCAPTCHA is required.