Werken bij Thinkwise

Website met vacaturesysteem

Werken bij Thinkwise

Slimmer en baanbrekend!

Thinkwise produceert een lowcode platform waarmee kernapplicaties worden (door)ontwikkeld en leveren deze wereldwijd. Thinkwise is een innovatief bedrijf dat snel ontwikkelt en groeit. Om deze groei van klanten en partners bij te houden, is het belangrijk dat het team meegroeit. De werving van nieuwe medewerkers zal door middel van een website worden bevorderd.

montix-icon-proces

Creatie

De website is ontwikkeld door gebruik te maken van WordPress. Het design is in samenwerking met Factstory in stand gekomen en zijn er templates gecreëerd, waarmee Factstory de website heeft opgebouwd.

montix-icon-proces
montix-icon-proces

Techniek

Naast het maken van een website, is het ook een noodzaak om de website up to date te houden. Montix heeft de verantwoordelijkheid gekregen over deze technische diensten. Wekelijks vindt er een onderhoud plaats. Dit is in de vorm van het updaten van de onderdelen van de website en het updaten van WordPress plugins. Hierdoor is de website zo veilig mogelijk op technisch vlak en is deze optimaal presterend.

montix-icon-proces
montix-icon-proces

Support

Naast alle technische diensten die Montix levert aan Thinkwise, is Montix te bereiken in het geval van vragen of ondersteuning. Er wordt binnen 4 uur gereageerd en binnen 48 uur is de vraag beantwoord of het probleem opgelost. Alle klanten van Montix kunnen rekenen op deze support. Wij zijn bereikbaar via ons ticketsysteem, via de telefoon en via de mail. 

montix-icon-proces

Totaalbeleving: van strategie tot uitvoering

Van strategie tot uitvoering: daar zijn we sterk in bij Montix. Met plezier bieden we online totaalconcepten. Naast de techniek denken we ook mee over de totaalbeleving. Wat wil je uitstralen, welke sfeer zet je neer? Wat voor beeld en tekst passen daarbij? Uiteraard staat de wens van de klant voorop!

montix-icon-check

Stel je vraag

montix-icon-support2

Bel voor een afspraak

053 7503030

Wil jij jouw project bespreken?

[vfb id=73]