demy digital marketing afbeelding montix

Google ads specialist Montix

Voor de beste positie in Google, direct hoger in de Google zoekmachine, dat kan door adverteren met Google Ads!

demy digital marketing afbeelding montix

Google Ads (voorheen Google AdWords) zorgen ervoor dat uw bedrijf haar zichtbaarheid vergroot binnen de zoekmachine van Google. Advertenties in Google helpen uw bedrijf om de hoogste posities te pakken en daarmee aandacht te trekken van potentiële klanten.

Bij Montix werken wij enkel met doorgewinterde Google Ads Specialisten. Google Ads is namelijk niet zo simpel als dat het lijkt. Door jaren van ervaring hebben wij kennis van alle do’s en don’ts bij het inrichten en onderhouden van Google advertenties. Als bewijs van deze kennis zijn al onze specialisten daarom volledig Google Ads gecertificeerd.

Door onze passie voor Google AdWords gaan wij bij iedere klant aan de slag om echte resultaten te boeken. Geen beperkte inzichten en vragen over wat er nu werkelijk uit Google Ads converteert, maar volledige transparantie en inzichtelijke metingen. U krijgt een persoonlijke Google Ads specialist toegewezen die u stap voor stap helpt. Fijn, want u mag ook altijd contactmomenten met uw specialist inplannen!

Onze Google Ads zijn inclusief

 • Volledige opzet Google Ads campagnes
 • Intensief onderhoud en optimalisatie: werken op basis van onze groeiformule
 • Persoonlijke Google Ads specialist toegewezen
 • Maandelijkse transparante rapportages
 • Op ieder moment contact mogelijk
 • Maandelijks opzegbaar
marko-portret-klein

Vraag het een specialist

Marko van den Berg

Logo-strip

De mogelijkheden met google ads

montix-icon-website-1

Starten met google ads

Bent u klaar om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen? Schakel dan de expertise in van dé Google Ads specialist.

De kosten van Google Ads zijn berekend op het gemiddelde klikbudget van Google Ads. Groeit het bedrijf? Dan groeien wij mee. Zo bent u gegarandeerd van goede resultaten!

 • Eenmalige opstartkosten
  vanaf €500
 • Maandelijks onderhoud
  vanaf €200
montix-icon-optimaliseren

Second Opinion Google Ads

Heeft u al langer Google Ads draaien, maar weet u diep van binnen dat ze beter kunnen? Vraag dan gratis een second opinion aan.

Een van onze ervaren Google Ads specialisten zal uw campagnes vrijblijvend beoordelen. Dan komt u erachter waar verbeterpunten zitten. Een extra controle kan nooit kwaad!

 • Gratis beoordeling bestaande Google Ads
montix-icon-support

Kostenberekening

Meer inzicht in de kosten van Google Ads? Wij geven u graag wat meer duidelijkheid.

Een van onze specialisten kijkt naar relevante zoekwoorden en het zoekvolume en berekent wat uw bedrijf ongeveer kwijt zou zijn aan klikbudget.

Houd in de gaten dat Google Ads niet alleen geld kosten, maar ook geld binnenbrengen!

 • Gratis kostenberekening Google Ads
montix-icon-support

Contact

Wilt u een gesprek inplannen om de beste Google Ads strategie te bespreken?
Plan vrijblijvend een afspraak in!

De werkwijze naar succes

Onze Google Ads Groeiformule

Bij het opzetten en onderhouden van onze Google Ads houden onze specialisten een groeiformule aan. Dit is een formule gebaseerd op puur resultaten.
Stel u geeft €X uit aan klikbudget, dan moeten daar natuurlijk wel klanten een aankoop of aanvraag op doen. Door te werken op basis van ROAS (Return on Ads Spent) of Doel CPA (Kosten Per Acquisitie) zorgen wij dat uw Google AdWords campagnes nooit meer kosten dan dat ze opbrengen.

Door over tijd het aantal conversies te optimaliseren halen wij samen het maximale rendement uit uw Google Ads. Zo groeit uw bedrijf en groeien onze specialisten met u mee!

Logo-strip-2
Uw campagnes zonder beperkingen
Ons Google Ads bureau is net iets anders dan standaard bedrijven. Wij werken namelijk zonder enige beperkingen op Google Ads. Uit ervaring hebben we gemerkt dat beperkingen op Google Ads de resultaten tegenwerken. Erg veel zonde want u wilt natuurlijk het meeste halen uit uw Google Ads!

Door te werken zonder beperkingen kunnen onze AdWords specialisten uw campagnes op maat maken. Er is niets wat ons tegenhoudt om de optimale Google Ads op te zetten. Onze Google Ads passie zal echt doorschijnen in uw advertenties.

Google Ads op laten zetten
Een goede opzet is bij Google Ads cruciaal. De basisstructuur moet goed worden opgezet, anders kan dat geld kosten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de zoektypes waarin de zoekwoorden staan of de advertentiegroep verdeling.

De opzet van Google Ads is om deze redenen erg intensief. Wij zetten alle soortgelijke zoekwoorden bij elkaar onder een groep (advertentiegroep). Op basis van deze zoekwoorden schrijven onze specialisten relevante en aantrekkelijke advertenties. Wanneer iemand bijvoorbeeld naar ‘sale’ zoekt, dan krijgen zij een mooie advertentie te zien met het woord ‘sale’ erin. Ze worden vervolgens gelijk doorgestuurd naar de juiste landingspagina. Het beste voor uw bezoeker!

De addertjes onder het gras vermijden
Stel u verkoopt elektrische fietsen, dan wilt u waarschijnlijk niet dat zoekers uw advertentie te zien krijgen wanneer zij op ‘elektrische scooters’ binnen Google zoeken. Dit klinkt logisch, maar toch wordt deze fout vaak gemaakt.

Deze fouten worden door onze Google Ads specialisten vermeden. Dit is natuurlijk een overduidelijke fout, maar andere zaken zijn wat subtieler en worden door velen over het hoofd gezien. Onze specialisten hebben gelukkig alle kennis om deze te vermijden om optimale campagnes op te zetten.

Maandelijkse transparante rapportage
Krijgt u geen inzicht in jouw Google Ads? Weet u niet waar bestellingen vandaan komen? Haalt u wel genoeg rendement uit uw Google Ads?

Geen onduidelijkheid meer, wij zorgen ervoor dat u volledig inzicht heeft in uw Google Ads. In onze uitgebreide rapportages krijgt u direct antwoord op relevante vragen voor uw bedrijf.

Per kwartaal sturen wij zelfs een extra uitgebreide rapportage om de resultaten in verder detail te bespreken. Ideaal voor een uitstekende samenwerking.

Contactmomenten met uw Ads Specialist
Google Ads kunnen we niet alleen opzetten. Wij hebben overleg en input nodig om de campagnes goed te kunnen onderhouden en optimaliseren. Daarom plannen wij standaard een maandelijks contactmoment in om de resultaten en vorderingen te bespreken.

Heeft u behoefte aan meer contactmomenten of wilt u een afspraak met uw Google Ads specialist? Bespreek de mogelijkheden en tijden met uw specialist. Onze AdWords specialisten zijn er om u te helpen.

Maandelijks opzegbaar
We gaan voor resultaat! Dat is het motto van onze specialisten. Moet u echter plotseling stoppen met adverteren? Dan is dat geen probleem, onze Google Ads services zijn maandelijks opzegbaar zodat u flexibel bent.
Kunt u weer opnieuw van start met Google Ads? Dan activeren wij alle advertenties en pakken wij ons werk weer op. Hiervoor betaalt u geen extra opstartkosten.

Support nodig?

Wij adviseren je graag

Tel: +31 (0)53 750 30 30
E-mail: info@montix.nl

Neem contact op

Contact