Inleiding tot onze workshops

Samen met ons werken aan jouw online succes

Je eigen kennis uitbreiden

Wil je zelf ook meer inzichten krijgen in waar wij mee bezig zijn? Wil je zelf bijdragen aan de reis naar jouw online succes? Of wil je gewoon je kennis uitbreiden? Wij bieden verschillende workshops aan waarin we jou leren hoe je met jouw CMS aan de slag kunt gaan. Deze workshop wordt geheel voor jou op maat gemaakt en er is genoeg ruimte om vragen te stellen zodat al je vragen beantwoordt worden. Na afloop van de workshop krijg je een handleiding mee die de stappen nogmaals uitlegt om je geheugen op te frissen wanneer jij dit wilt. Natuurlijk staan wij ook altijd klaar om nieuwe vragen te beantwoorden.

Bekijk hieronder welke workshops wij aanbieden. 

Workshop WordPress

In deze workshop leer je hoe je kunt werken met één van de meest gebruikte CMS’en ter wereld: WordPress. Leer hoe je WordPress optimaal kunt gebruiken om jouw succes te vergroten.

Workshop Divi

Bij de Divi workshop leer je hoe je om moet gaan met Divi. Tijdens deze workshop laten wij je zien hoe je moet werken met dit veelgebruikte WordPress thema!

Workshop WooCommerce

De WooCommerce workshop leert je om optimaal gebruik te maken van alle functies die dit platform biedt. Maak jouw webshop een online succes!

Workshop Typo3

Bij de Typo3 workshop krijg je inzicht in de functionaliteiten van Typo3. Leer hoe je hiermee om kunt gaan en wat de mogelijkheden zijn.

Cases

Het werk waar we trots op zijn

holtweijde_logo_small

100% stijging in boekingen via eigen website

Landgoed de Holtweijde

Bekijk case

Logo-Esprit-Scholen-montix case

Verviervoudiging van organisch verkeer op website

Westbound Travel

Logo-Esprit-Scholen-montix case

Verdubbeling van leads door geoptimaliseerde user experience en usability

Tripleimpact

Logo-Esprit-Scholen-montix case

Realisatie nieuwe website

Secondhome Invest

Blog

Typo3 SEO Meesterschap

Optimaliseer jouw pagina in simpele stappen. Het optimaliseren van een pagina voor zoekmachines (SEO) in TYPO3 kan een aanzienlijke impact hebben op de zichtbaarheid en het succes van je website....

Lees meer

‘Appearance’ tabblad in TYPO3

Het 'Appearance' (Verschijning) tabblad in een TYPO3-module biedt diverse opties om de visuele presentatie en sommige functionele aspecten van de module aan te passen. Dit tabblad is cruciaal voor...

Lees meer

TYPO3 goed instellen

Het optimaliseren van je TYPO3-website voor zoekmachines (SEO) is cruciaal om beter vindbaar te zijn en meer bezoekers aan te trekken. Hieronder vind je een uitgebreid overzicht van de...

Lees meer