Hoeveel kost het Divi thema?

Divi is één van de populairste WordPress thema van het moment. De populariteit heeft het thema te danken aan de gebruiksvriendelijkheid en functionaliteiten die het thema biedt. Wat zijn de kosten van Divi?

Verschillende prijsplannen: kosten Divi

Het is natuurlijk logisch, dat voordat je begint met Divi je meer wilt weten over de kosten Divi. Wij zullen dit allemaal voor je op een rijtje zetten:

Elegant themes, de aanbieder van het Divi thema, heeft 2 prijsplannen als je Divi aan wilt schaffen. Het eerste plan kost $89 per jaar. Je kunt dan het thema onbeperkt gebruiken op verschillende websites en gedurende deze tijd kun je gebruik maken van support en updates. Het tweede plan is levenslang. Je betaalt eenmalig $249 en je kan het thema dan gebruiken op een onbeperkt aantal websites voor altijd. Ook dan zijn support en updates inbegrepen in de prijs. Je hoeft verder geen abonnement af te sluiten.

Als je Divi aanschaft, ongeacht van het gekozen prijsplan, krijg je toegang tot alle Divi producten, zoals het Divi-thema, de Monarch-plug-in voor sociale media, de e-mailopt-in-plug-in van Bloom en het thema Extra tijdschrift. Ook wordt Divi geleverd met honderden lay-out pakketten. Deze kunnen worden gebruikt om elk soort website te kunnen maken. Denk bijvoorbeeld aan een website voor een restaurant of een kapsalon. Kies een lay-out pakket aan de hand van de branche en jouw wensen. Is de lay-out niet helemaal wat je zocht? Geen probleem, je kan lay-outs naar wens aanpassen met behulp van de Divi Theme Builder.

Wat moet ik kiezen?

Ben je een beginner of heb je nog nooit een websitebouwer gebruikt? Dan is het jaarplan wellicht wat voor jou. Stel dat je besluit om Divi niet meer te gebruiken of in de toekomst voor een websitebouwer te kiezen, dan bespaar je geld. Na een jaar kan je het gemakkelijk opzeggen. Divi heeft een testperiode van 30 dagen. Annuleren is dan kosteloos.

Ben je een freelancer of maak je website voor klanten? Kies dan voor het levenslange plan. Maak gebruik van Divi op een onbeperkt aantal websites voor de rest van je leven. Je komt dan veel voordeliger uit dan bij een jaarlijks plan. Welke kosten Divi voordeliger zijn, is dus verschillend voor elk doeleinde.

Natuurlijk is een levenslang abonnement ook een aanrader voor een echte Divi fan. Gebruik je Divi regelmatig en ken je alle ins and outs van het thema? Kies voor het levenslange thema, het is slechts 2,5 keer de prijs van het jaarlijks plan.

Hulp nodig?

Heb je vragen over Divi of heb je hulp nodig? Bekijk dan eens onze Divi handleiding. Deze legt stap voor stap uit hoe je gebruik kan maken van alle functionaliteiten die dit prachtige thema te bieden heeft.

Meer weten over de kosten van Divi?

Digital Marketing

Versterk jouw merk met SEO

Een sterk merk is essentieel voor succes in de moderne zakelijke wereld. Het opbouwen van merkbekendheid en autoriteit kan echter een uitdaging zijn in een steeds drukker wordend online landschap. Gelukkig kan zoekmachineoptimalisatie (SEO) helpen bij het versterken van jouw merk en het vergroten van jouw online aanwezigheid. In deze blogpost zullen we bespreken hoe SEO kan bijdragen aan het opbouwen van merkbekendheid en autoriteit, en welke stappen je kunt nemen om jouw merk te versterken met SEO.

Lees meer

SEO: de sleutel tot lange-termijn succes voor jouw online bedrijf

In de huidige digitale wereld is het hebben van een online aanwezigheid essentieel voor elk bedrijf dat succesvol wil zijn. Maar het hebben van een website is niet genoeg, je moet er ook voor zorgen dat deze goed vindbaar is in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google. Dit is waar zoekmachineoptimalisatie (SEO) van pas komt. Door SEO te gebruiken, kun je de zichtbaarheid van jouw website vergroten en het aantal bezoekers en conversies verhogen. Maar dat is niet alles, SEO kan ook bijdragen aan de duurzaamheid en groei van jouw online bedrijf op de lange termijn.

Lees meer

Waarom SEO essentieel is in de hedendaagse digitale marketing wereld.

In de huidige digitale wereld, waarbij internet het centrale platform is voor bedrijven om te adverteren en klanten te bereiken, is het van essentieel belang om SEO te gebruiken. Zoekmachineoptimalisatie of SEO is het proces van het verbeteren van de zichtbaarheid van jouw website op zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo. SEO is een onmisbaar element geworden in de digitale marketingstrategie van elk bedrijf, ongeacht de grootte of sector waarin het zich bevindt.

Lees meer
marko-portret-klein

Rana Güney

Tel: +31 (0)53 750 30 30
E-mail: [email protected]

Blog formulier