demy digital marketing afbeelding montix

Pakketten Google Ads

Onze Google Ads specialisten werken hard mee om bedrijven zo goed mogelijk te ondersteunen met Google Ads.

demy digital marketing afbeelding montix

Groeien met Google Ads

Wil je als bedrijf online groeien en je doelgroep effectief bereiken? Dan is online adverteren en SEA (Search Engine Advertising) de perfecte strategie voor jou. SEA is namelijk een krachtige tool om je zichtbaarheid te vergroten en meer conversies te genereren.

SEA, ook wel bekend als betaalde zoekadvertenties, stelt je in staat om je advertenties te tonen aan mensen die actief op zoek zijn naar producten of diensten die je bedrijf aanbiedt. Het werkt vaak op basis van zoekwoorden en biedt een onmiddellijke zichtbaarheid in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google.

Bij Montix zijn we experts in SEA en kunnen we je helpen om optimaal gebruik te maken van een krachtige, op maat gemaakte advertentiestrategie. We ontwikkelen doelgerichte campagnes, selecteren de juiste zoekwoorden, optimaliseren je advertenties en volgen de resultaten op de voet. Met onze expertise en toewijding zorgen we ervoor dat je maximale conversies behaalt en je bedrijf online groeit.

foto-nora-montix-2023-150

Vraag het een specialist

Marko van den Berg

Google Ads pakketten

Eenmalige opstartkosten: Inrichten.
Maandelijkse tarieven:
De Google Ads vereisen maandelijks beheer en intensieve optimalisatie.
Klikbudget per maand: het budget dat wordt betaald voor de kliks.

Vanaf:
 • Klikbudget per maand
  Klikbudget per maand
 • Maandelijks onderhoud
  Maandelijks onderhoud
 • Eenmalige opstartkosten
  Eenmalige opstartkosten
Start
195 per maand
 • Klikbudget per maand
  €100 – €250
 • Maandelijks onderhoud
  €195
 • Eenmalige opstartkosten
  €500
Start +
380 per maand
 • Klikbudget per maand
  €251 – €750
 • Maandelijks onderhoud
  €380
 • Eenmalige opstartkosten
  €750
Start + +
560 per maand
 • Klikbudget per maand
  €751 – €1500
 • Maandelijks onderhoud
  €560
 • Eenmalige opstartkosten
  €890
Vanaf:
 • Klikbudget per maand
  Klikbudget per maand
 • Maandelijkse onderhoud
  Maandelijkse onderhoud
 • Eenmalige Opstartkosten
  Eenmalige Opstartkosten
Pro
1.295 per maand
 • Klikbudget per maand
  €7501 – €10.000
 • Maandelijkse onderhoud
  €1.295 per maand
 • Eenmalige Opstartkosten
  €1.700

Kiezen voor SEA

Directe zichtbaarheid

Met SEA kun je direct bovenaan de zoekresultaten verschijnen, nog voordat je organische SEO-resultaten hebt bereikt. Dit betekent dat potentiële klanten je bedrijf direct kunnen vinden wanneer ze actief op zoek zijn naar producten of diensten die je aanbiedt. Het geeft je een concurrentievoordeel en vergroot je zichtbaarheid vanaf het allereerste moment.

Gerichte doelgroepbereik

Door gebruik te maken van SEA kunnen we advertenties richten op specifieke zoekwoorden, locaties, demografische gegevens en zelfs apparaten. Hierdoor kunnen wij jouw doelgroep nauwkeurig targeten en ervoor zorgen dat je advertenties worden weergegeven aan de juiste mensen op het juiste moment. Door ons te richten op relevante zoekwoorden en demografische gegevens, kunnen we ervoor zorgen dat je advertenties worden gezien door potentiële klanten die geïnteresseerd zijn in wat je te bieden hebt.

Meetbare resultaten

Met SEA is er volledige controle over je advertentiecampagnes en kunnen we nauwkeurig meten hoe effectief ze zijn. Gegevens worden realtime bijgehouden, zoals klikfrequenties, conversieratio’s en kosten per conversie. Dit stelt ons in staat om jouw campagnes voortdurend te optimaliseren en aan te passen om de beste resultaten te behalen. Zo heb je direct inzicht in de ROI (Return on Investment) van je advertentie-uitgaven.

Transparante budgettering

SEA biedt flexibiliteit als het gaat om je budget. Samen met jou kijken we naar een passend budget dat je uit wil geven aan kliks. Zo geef je nooit meer uit dan het afgesproken klikbudget. Indien dit budget aangepast moet worden voor een beter resultaat, wordt dit altijd besproken en houd jij altijd grip op de kosten.

Concurrentievoordeel

In een competitieve online markt kan SEA je een voorsprong geven op je concurrenten. Door bovenaan de zoekresultaten te verschijnen, vergroten we jouw zichtbaarheid en trek je mogelijk klanten weg bij je concurrenten. Het stelt ons ook in staat om je merkbekendheid te vergroten en je als een autoriteit in je branche te positioneren.

Cases

Het werk waar we trots op zijn

holtweijde_logo_small

100% stijging in boekingen via eigen website

Landgoed de Holtweijde

Bekijk case

Logo-Esprit-Scholen-montix case

Verviervoudiging van organisch verkeer op website

Westbound Travel

Logo-Esprit-Scholen-montix case

Verdubbeling van leads door geoptimaliseerde user experience en usability

Tripleimpact

Logo-Esprit-Scholen-montix case

Realisatie nieuwe website

Secondhome Invest

Ontdek de Kracht van Verschillende Type SEA Advertenties

Bij Montix begrijpen we dat het kiezen van het juiste type SEA advertenties cruciaal is voor het succes van je online marketingstrategie. Daarom denken we graag in out-of-the-box oplossingen en creëren we een op maat gemaakte strategie die past bij jouw onderneming en doelen. We werken nauw samen met jou om het meest geschikte type advertenties voor je bedrijf te bepalen en zorgen voor een effectieve implementatie. Ons team van experts optimaliseert voortdurend je advertenties om maximale conversies te genereren en je bedrijf te laten groeien.

Zoekadvertenties

Zoekadvertenties zijn de meest voorkomende vorm van SEA advertenties en verschijnen bovenaan de zoekresultatenpagina’s van zoekmachines zoals Google. Ze worden getriggerd door relevante zoekwoorden en bevatten een kop, beschrijvende tekst en een zichtbare URL. Met zoekadvertenties kunnen we je boodschap direct aan mensen tonen die actief op zoek zijn naar producten of diensten die je bedrijf aanbiedt. Ze bieden een directe zichtbaarheid en kunnen zeer effectief zijn in het genereren van kliks en conversies.

Displayadvertenties

Displayadvertenties zijn visuele advertenties die worden weergegeven op websites binnen het Google Display Netwerk. Ze kunnen tekst, afbeeldingen, video’s of interactieve elementen bevatten. Displayadvertenties stellen ons in staat om je merk te tonen aan een breed publiek en zorgen voor een grotere naamsbekendheid. Met targetingopties kunnen we jouw advertenties tonen aan specifieke doelgroepen op basis van hun interesses, demografische gegevens en online gedrag. Displayadvertenties zijn ideaal voor het vergroten van je bereik en het aantrekken van potentiële klanten.

Videoadvertenties

Videoadvertenties worden getoond op YouTube en andere websites binnen het Google Display Netwerk. Ze bieden een goede manier om je boodschap over te brengen en je merk te promoten. Videoadvertenties kunnen verschillende formaten hebben, zoals in-stream advertenties die worden afgespeeld vóór, tijdens of na videocontent en video discovery advertenties die verschijnen in zoekresultaten of naast gerelateerde video’s. Videoadvertenties zijn bijzonder effectief in het aantrekken van de aandacht van je doelgroep en het vergroten van de betrokkenheid.

Shoppingadvertenties

Shoppingadvertenties worden weergegeven bovenaan de zoekresultatenpagina’s van Google wanneer mensen op zoek zijn naar specifieke producten. Ze tonen afbeeldingen, prijzen en relevante productinformatie, waardoor potentiële klanten direct een idee krijgen van wat je te bieden hebt. Shoppingadvertenties zijn ideaal voor e-commercebedrijven en zorgen ervoor dat producten op een visueel aantrekkelijke manier gepresenteerd worden.

Performance Max

Performance Max is een geavanceerd advertentieformaat dat gebruikmaakt van machine learning en automatisering om je advertenties op grote schaal te optimaliseren. Met Performance Max kunnen we tegelijkertijd adverteren op meerdere kanalen, zoals Google Search, YouTube, Display Netwerk en Discover. Het platform maakt gebruik van machine learning om je advertenties te optimaliseren op basis van realtime gegevens en gedragssignalen van je doelgroep. Echter is dit type van adverteren nog niet ontwikkeld door Google. Daarom heeft het zeker nog menselijke hulp nodig. Bij Montix hebben we een team van experts omtrent Perfomance Max die voor betere resultaten zorgen. Hierdoor kunnen we de prestaties van je campagnes maximaliseren en efficiëntie verbeteren. Performance Max maakt het mogelijk om je boodschap op het juiste moment aan de juiste doelgroep te tonen, wat resulteert in meer conversies en betere ROI.

Remarketing

Met remarketing kunnen we jouw advertenties tonen aan mensen die al eerder interactie hebben gehad met je website, app of andere digitale eigendommen. Door gericht te adverteren aan deze warme doelgroep, vergroot je de kans dat ze terugkeren naar je site en een gewenste actie ondernemen, zoals een aankoop doen of een formulier invullen. Remarketing maakt gebruik van de kracht van herhaling en helpt je top-of-mind te blijven bij potentiële klanten die al interesse in je hebben getoond. Met slimme targeting en gepersonaliseerde advertenties kunnen we betrokkenheid vergroten en de conversieratio’s verhogen.

App-advertenties

App-advertenties zijn gericht op het promoten van mobiele applicaties en worden weergegeven op mobiele apparaten binnen verschillende apps en het Google Display Netwerk. Ze bieden een directe oproep tot actie om gebruikers aan te moedigen jouw app te downloaden of te openen. Met app-advertenties kun je je app bekendheid geven, het aantal downloads verhogen en gebruikers betrekken bij je app.

Support nodig?

Wij adviseren je graag

Tel: +31 (0)53 750 30 30
E-mail: info@montix.nl

Neem contact op

Google ads pakketten aanvraag

Google ads pakketten:(Vereist)