Divi als WordPress thema

Divi is een bekend WordPress thema en wordt op vele websites gebruikt. Ook Montix is fan van het thema. Er zijn natuurlijk duizenden andere WordPress thema’s die je zou kunnen gebruiken, waarom zou je dan voor Divi kiezen?

Maatwerk website

Veel webdesigners zeggen dat als je Divi eenmaal gebruikt, je nooit meer iets anders wil. Één van de redenen is dat je alles op je website volledig kunt aanpassen naar je eigen smaak. Denk bijvoorbeeld aan blogpagina’s of categorie pagina’s. Met de standaard thema builder van WordPress, is het niet mogelijk of is het lastig om aanpassingen te doen aan deze pagina’s als je niet beschikt over technische kennis.

Geen programmeertaal nodig

Divi maakt het bouwen en ontwerpen van een website eenvoudiger. Met Divi kan je mooie websites maken zonder dat je enige kennis van HTML of CSS nodig hebt. Heb je deze kennis wel? Dan biedt Divi ook opties om CSS toe te passen aan je website.

Visual builder

Een WordPress website wordt normaliter vanaf de achterkant ontworpen met behulp van paginabouwers en thema-editors. Bij Divi kun je gebruik maken van de Visual Builder. Deze biedt de mogelijkheid om je website aan de voorkant aan te passen. Voeg afbeeldingen, tekst of iets anders toe en je ziet de veranderingen direct aan de voorkant van de website.

Responsive website

Tegenwoordig gebruikt een groot deel een mobiele telefoon om een website te bezoeken. Dit betekent dat jouw website ingericht moet zijn voor mobiele bezoekers. Als dit niet aan de orde is, zullen jouw bezoekers snel de website verlaten. Veel thema’s zijn niet effectief bij het meeschalen met het apparaat van de bezoeker. Divi is hier wel geschikt voor. Bij Divi is het eenvoudig om een responsieve website te realiseren.

Online tutorials en handleidingen

Als je nog nooit met Divi hebt gewerkt, kan het lastig zijn om een website te ontwerpen en te maken. Gelukkig zijn er vele online tutorials en handleidingen om jou een handje te helpen. Ook Montix heeft een handige handleiding (LINK) die uitlegt hoe je gebruik kan maken van de vele mogelijkheden die Divi biedt.
Lay-outs

Vind je het lastig om een eigen lay-out te maken voor je website? Geen paniek! Divi heeft namelijk een uitgebreide bibliotheek met lay-out pakketten. Deze zijn eenvoudig te downloaden en toe te passen aan jouw pagina’s. Kun je bij Divi geen lay-out vinden die je graag wilt? Dan zijn er nog vele andere aanbieders waarbij je lay-outs kan downloaden.

Branding

Als merk is het belangrijk om je te onderscheiden van concurrenten. Branding speelt hier een belangrijke rol bij. Bij een gele M denkt iedereen aan hetzelfde, toch?

Je website ontwerp moet natuurlijk aansluiten bij je branding. Om een merk te ontwikkelen in WordPress is niet eenvoudig als je geen ontwikkelaar bent. Divi is dan de oplossing. Het thema maakt het namelijk eenvoudig om branding toe te passen aan je website. Stel de kleuren en lettertypes in die jij graag wilt hebben. Pas de website aan zodat het helemaal jouw look en feel krijgt.

Website op maat

Wil je graag een WordPress website die compleet aansluit aan jouw wensen en eisen? Montix helpt je hier graag bij. Neem contact met ons op en kijk wat wij voor jou kunnen betekenen.

Digital Marketing

Versterk jouw merk met SEO

Een sterk merk is essentieel voor succes in de moderne zakelijke wereld. Het opbouwen van merkbekendheid en autoriteit kan een uitdaging zijn in een steeds drukker wordend online landschap. Zoekmachineoptimalisatie (SEO) kan helpen bij het versterken van jouw merk en het vergroten van jouw online aanwezigheid.

Lees meer

SEO: de sleutel tot lange-termijn succes voor jouw online bedrijf

In de huidige digitale wereld is het hebben van een online aanwezigheid essentieel voor elk bedrijf dat succesvol wil zijn. Maar het hebben van een website is niet genoeg, je moet er ook voor zorgen dat deze goed vindbaar is in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google. Dit is waar zoekmachineoptimalisatie (SEO) van pas komt. Door SEO te gebruiken, kun je de zichtbaarheid van jouw website vergroten en het aantal bezoekers en conversies verhogen. Maar dat is niet alles, SEO kan ook bijdragen aan de duurzaamheid en groei van jouw online bedrijf op de lange termijn.

Lees meer

Waarom SEO essentieel is in de hedendaagse digitale marketing wereld.

In de huidige digitale wereld, waarbij internet het centrale platform is voor bedrijven om te adverteren en klanten te bereiken, is het van essentieel belang om SEO te gebruiken. Zoekmachineoptimalisatie of SEO is het proces van het verbeteren van de zichtbaarheid van jouw website op zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo. SEO is een onmisbaar element geworden in de digitale marketingstrategie van elk bedrijf, ongeacht de grootte of sector waarin het zich bevindt.

Lees meer
marko-portret-klein

Rana Güney

Tel: +31 (0)53 750 30 30
E-mail: [email protected]

Blog formulier