Website met uitstraling

Focus: persoonlijk advies

Website gericht op uitstraling

Wat draagt daartoe bij:

  • Heldere pagina-indeling
  • Eenvoudige layout
  • Navigatie beperken tot hoofdzaken
  • Sterke, persoonlijke, fotografie
 
Één bedrijf, met drie logo-varianten

Een logo voor het gehele bedrijf, één voor de afdeling assurantiën en één voor de afdeling pensioen. Zonder dat dit verwarrend wordt voor de bezoeker van de website. Zonder dat de beheerder van de website bij elke nieuwe pagina of bericht een programmeur nodig heeft om het juiste logo te plaatsen.

Oplossing:

  • 3 x een toevoeging aan het logo dat de boodschap direct overbrengt
  • Een maatwerk-plugin voor WordPress waardoor je bij elk bericht en bij elke pagina kunt kiezen welk logo je wilt gebruiken.

 

Heldere sitestructuur

Beperken tot de essentie. De hoofdzaken direct in het menu benaderbaar. Minder belangrijke bijzaken pas per pagina middels een submenu zichtbaar en toegankelijk.

Techniek: WordPress + maatwerk

WordPress is niet voor niets het meest gebruikte cms voor websites: meer dan 33% van alle websites op deze aardbol zijn met behulp van WordPress opgebouwd. Flexibiliteit die je terugziet in een enorme hoeveelheid kant-en-klare uitbreidingsmogelijkheden middels plugins en, de belangrijkste, de mogelijkheid om middels maatwerk alles helemaal naar je eigen hand te zetten.

Top-reden waarom bedrijven kiezen voor WordPress:

Je wilt eigenaar zijn van alle data!

Dus gebruik je een cms dat baseert op het grootste en hardst groeiende businessmodel: Open Source. Welke plugins en thema’s je ook gebruikt om data toe te voegen, te presenteren en te bewerken, je blijft eigenaar van alle data. Daarmee bewaar je altijd jouw vrijheid om deze te gebruiken.

Binnen de Open Source cms wereld heb je alternatieven, zoals Typo3, maar daarvoor geldt hetzelfde licentiemodel.

 

Technische SEO

Je nieuwe website is klaar en dan begint het echte werk pas, want je wilt graag dat men je goed kan vinden. Daarvoor kun je je website in ieder geval al technisch voorbereiden zodat de basis zo geschikt mogelijk is om goed door zoekmachines te worden geïndexeerd. Je houdt ook al rekening met de wijze waarop de website zal worden uitgebouwd, zodat Google de structuur van jouw website blijft begrijpen en steeds hoger gaat waarderen.

 

Onderwerpen

Wil je jouw website met ons bespreken?

reCAPTCHA is required.