wordpress icoon

WordPress Support

Bij Montix kunnen we je helpen met hosting tot en met maatwerk. Alle expertises onder één dak.

wordpress icoon

Waar kunnen we je bij helpen?

Rana Güney
WordPress specialist

Contact

 

WordPress Support mogelijkheden

  • Problemen met WordPress? Wij lossen ze op!
  • Eerste reactie binnen 4 uur via ons ticketsysteem
  • Duidelijkheid betreft de kosten
  • Elke werkdag beschikbaar voor support van 9:00 tot 17:30
  • Hosting en wekelijkse updates
  • Toekomstige problemen voorkomen? Wij doen een volledige check-up
  • Nog geen klant bij Montix? Geen probleem!
WooCommerce sfeerwebshop

Werkwijze

Via ons ticketsysteem kun je je vraag of probleem bij ons melden, maar natuurlijk kan dit ook gewoon telefonisch of via de e-mail. Zo kunnen jij en je team altijd terecht voor vragen en ondersteuning van WordPress bij een echte WordPress support specialist. Jouw vraag wordt met veel zorg en toewijding doorgebriefd aan de desbetreffende specialist die het beste bij jouw vraag past. De eerste reactie mag je van ons binnen 4 uur verwachten.

Nadat jouw vraag in behandeling is genomen, maken wij heldere afspraken over de uit te voeren taken. Deze communiceren we met jou zodat jij altijd op de hoogte bent van de voortgang. Online kan er worden meegekeken met onze activiteiten en kan er akkoord gegeven worden op aanpassingen. Maandelijkse support bij WordPress nodig? De WordPress helpdesk zorgt ervoor dat jij van alle informatie voorzien bent. Zo weet je altijd waar je aan toe bent!

Afspraken

Door middel van een Service Level Agreement worden er duidelijke afspraken gemaakt. Zo worden er onder andere afspraken gemaakt over de te leveren diensten en de bereikbaarheid van de diensten.

Uren voor WordPress Support kunnen vooraf middels een strippenkaart worden ingekocht of achteraf worden verrekend.

Door de duidelijke afspraken met Montix weet elke partij waar ze aan toe zijn!

WordPress support

Een goed CMS-systeem vraagt om een goede ondersteuning en een professionele aanpak. Het is van belang dat de updates en upgrades uitgevoerd blijven worden om zo te zorgen dat de veiligheid en de score van de site gewaarborgd blijft. Ook wordt hiermee gezorgd dat je altijd in de meest actuele versie aan het werk bent en dat je dus beschikking hebt over alle nieuwe functionaliteiten.

Montix, de WordPress specialist, is de aangewezen partij om jou te ondersteunen bij het beheren van jouw WordPress website. De WordPress specialist, Montix, kan je ook ondersteunen bij al je technische vragen, zoals koppelingen met externe systemen of data migratie. Bij onze afdeling WordPress support kun je al je WordPress gerelateerde vragen kwijt. De betreffende specialisten zorgen voor een concreet antwoord waar je mee verder kunt.

Strippenkaart

Wanneer je direct WordPress ondersteuning nodig hebt, kun je het beste gebruik maken van onze strippenkaart. Hiermee kun je zelf bepalen hoeveel uur support je nodig hebt en lopen de kosten dus nooit ongemerkt op. Er zijn verschillende strippenkaarten (aantal uren). Wij beantwoorden vervolgens je vragen en waar nodig lossen wij problemen op en/of voeren wij aanpassingen door.

Onderhoud van alle Plugins

Wanneer thema’s en plugins verouderd zijn, kan dit voor problemen zorgen. Het kan zorgen voor verschillende soorten problemen zoals: compatibiliteitsproblemen of beveiligingsrisico’s. Door het onderhoud aan je website uit te besteden bespaar je veel waardevolle tijd! Besteed daarom het onderhoud uit aan een echte WordPress Support Expert! Bij Montix hebben wij al jarenlange ervaring met WordPress. Van het onderhouden van pagina’s tot de bijhorende thema’s en plugins. Bij ons is het onderhoud en beveiliging gericht op alle belangrijke punten van  de technische samenstelling van de website tot en met de hosting. Kortom, ben je op zoek naar onderhoud, beveiliging en support voor je WordPress website, dan ben je bij ons op het juiste adres.

WordPress hack oplossen en voorkomen

WordPress, iedereen heeft er wel eens iets over gehoord, het is het meest populaire CMS van dit moment en dat merk je. Het aanbod van WordPress websites groeit en daarmee ook het gevaar. Het betekent namelijk dat er veel thema’s en plugins zijn en dat WordPress zelf in hoog tempo wordt doorontwikkeld. Daar profiteer je uiteraard in veel gevallen van, maar er zit ook een nadeel aan. Het nadeel hiervan is dat het WordPress systeem daardoor voor hackers zeer interessant is. Dit is helaas niet te voorkomen, maar de hack zelf is wel te voorkomen. Daar kun je 2 dingen aan doen: veilige en professionele hosting en het wekelijks updaten van onderdelen zoals WordPress, thema’s en plugins. Op deze manier heb je altijd de optimale beveiliging van je website en ben je zeker van een veilige werkomgeving. Minder dan 1x per week WordPress updates bijwerken is niet aan te raden, omdat dit de kwaliteit en de veiligheid van je website in de weg zit. Laat je website door ons, de WordPress Support Expert, wekelijks updaten.

Is je WordPress al gehackt?

Is jouw website momenteel al gehackt of ben je bang voor problemen? Heb je WordPress ondersteuning nodig of heb je gewoon een vraag? Neem contact met ons op. Wij helpen je verder. Spoedgeval? Bel ons voor overleg tijdens kantooruren.

Waarborging van snelheid

WordPress websites kunnen prima snelheidsoptimalisatie ondergaan middels cachingsystemen. Een goede afstemming hiervan en oplettendheid hierop zal voor aanzienlijk betere resultaten zorgen voor je gebruiker. Een tevreden bezoeker is over het algemeen één die zorgt voor een lagere bouncerate, langere tijd op je website blijft en resulteert in meer conversies en een sterkere pagina/website. Kortom, de snelheid van je website is een zeer belangrijk onderdeel van website onderhoud en beheer.

Pagespeed optimaliseren

Er zijn verschillende manieren om de snelheid van je website te testen. Onze favoriet is: Google Pagespeed. Google Pagespeed is een tool waarmee de snelheid van een site getest kan worden en hier wordt dan een cijfer aan gekoppeld. Zo weet jij precies hoe snel je website is en of er iets aan gedaan moet worden.

Er zijn uiteraard meerdere tools, maar aangezien Google de ranking bepaalt bij de zoekopdrachten is het belangrijk om van deze aangeboden tools gebruik te maken en te zorgen dat je hier goed op gescoord wordt. Hierbij wordt gekeken naar het totaalplaatje. Vanaf de server waarop je site wordt gehost (de capaciteit die jouw website ter beschikking stelt om de site snel te laten laden bij de gebruiker) tot en met de gehele installatie van je site.

Klant aan het woord

Landgoed de Holtweijde

“Er wordt geluisterd naar onze wensen en deze worden snel opgevolgd en vertaald. Wij zagen direct aan de voorkant het resultaat en dat niet alleen, we konden er ook gelijk zelf mee werken. Montix denkt niet alleen na over webdesign, maar ook over bijvoorbeeld integratie van onze andere online tools als MailChimp voor de nieuwsbrieven en social media. Kortom: we kunnen Montix van harte aanbevelen aan iedereen die niet alleen de professionaliteitsslag wil maken, maar ook niet afhankelijk wil zijn van een externe partij!” – Holtweijde

janssen-de-jong-case-montix

Aanpak van de WordPress support helpdesk

1: Bepalen benodigde support

Heb je een technisch probleem, content probleem of wil je juist je website laten optimaliseren of uitbreiden? We gaan eerst kijken naar je wensen, doelen en vragen. Daarna berekenen we hoeveel tijd nodig is voor de oplossing en welke kosten dit met zich meebrengt.

2: Benodigde toegang tot de site regelen

Is jouw website nog niet bij Montix in beheer? Geen probleem. Om snel te kunnen beginnen stemmen we de toegang af met jou en maken dan een kopie waarmee we aan de slag te gaan.

3: Vraag oplossen

Op deze afgeschermde omgeving bekijken we wat het probleem is en lossen deze op.

4: Na akkoord live zetten

Na akkoord gaat deze nieuwe versie live.

5: Advies voor vervolg

Op basis van wat er is uitgevoerd aan aanpassingen en oplossingen, zal een advies gegeven kunnen worden over hoe dit in de toekomst voorkomen kan worden.

WordPress Support

WordPress support voor jouw website

Op zoek naar een professionele, ervaren en transparante WordPress expert die met je mee denkt? Wij helpen je graag verder met al je vraagstukken. Van WordPress onderhoud en optimalisatie, tot maatwerk en WordPress ondersteuning. 

 

WordPress hack oplossen en voorkomen

WordPress is het meest populaire CMS van dit moment. Dat betekent dat er veel thema’s en plugins zijn en dat WordPress zelf in hoog tempo wordt doorontwikkeld. Daar profiteer je uiteraard in veel gevallen van. Het nadeel hiervan is echter dat het WordPress systeem daardoor voor hackers zeer interessant is. Daar kun je 2 dingen aan doen: veilige en professionele hosting en het wekelijks updaten van onderdelen zoals WordPress, thema’s en plugins. Minder dan 1x per week WordPress updates bijwerken is niet aan te raden. Laat je website door ons wekelijks updaten.

 

WordPress website laten maken?

Wil je een WordPress website laten maken? Maak je nu bijvoorbeeld gebruik van een ander cms en wil je de overstap naar WordPress maken? Geen probleem! Wij zetten snel en zonder problemen jouw website om naar een WordPress website. Dus voor een WordPress website laten maken ben je ook hier bij Montix aan het juiste adres.

WordPress SupportWordPress Support Center

Wil je advies en WordPress ondersteuning bij het optimaliseren en onderhouden van jouw WordPress site en ben je op zoek naar een WordPress specialist? Dan ben je bij Montix op het juiste adres.

WordPress specialist voor maatwerk

Zit je met een uitdaging omtrent een maatwerk plugin voor een nieuwe functionaliteit? Lukt het met de website snelheid nog niet optimaal? Wij helpen je graag bij het afstemmen en adviseren bij een goede aanpak. Samen kijken wij naar je wensen en eisen en zetten wij dit om in een werkbaar plan. Met maatwerk is bijna alles mogelijk. Van kleine aanpassingen tot uitgebreide koppelingen naar systemen en software.

Workshop WordPress

Naast de technische realisatie, de optimalisatie van de gebruikerservaring, ontwerpen van interactieve elementen, etc, helpen we je graag vlot op weg met een workshop. Dit kan met een standaard workshop of doormiddel van een WordPress Workshop op maat. Deze zal perfect aansluiten op de wensen en eisen die jouw team heeft, zodat zij exact weten hoe ze het maximale uit jullie WordPress website kunnen halen. Ben je geïnteresseerd in een Workshop over WordPress, laat het ons weten.

WordPress handleidingen

Wij bieden tevens compacte handleidingen voor zowel WordPress zelf als thema’s en plugins binnen het CMS (Divi en GravityForms).

 

Zo kunnen we jou helpen!

Voor WordPress support zijn wij op verschillende manieren beschikbaar:

montix-icon-digitalmarketing4

Strippenkaart support WordPress

24/7 uur beschikbaar, makkelijk en overzichtelijk.

Het strippenkaartsysteem stuurt automatisch een bericht als de status van jouw ticket veranderd. Zo blijf je op de hoogte van de status van jouw tickets. Oudere tickets zijn beschikbaar in het overzicht, zodat jij deze later nog kunt bekijken en eventueel hergebruiken.

Tickets worden conform SLA verwerkt: standaard tijdens kantooruren. Eerste reactie binnen 4 uur.

montix-icon-digitalmarketing4

Bellen met
053 7503030

Liever telefonisch contact met de WordPress Helpdesk? Wij zijn op werkdagen bereikbaar van ’s ochtends 09:00 uur tot ’s middags 17:30 uur.

Na telefonisch contact met ons op te nemen voor support WordPress, zal jouw vraag het volgende traject volgen: allereerst zal er worden gekeken naar de omvang en complexiteit van jouw vraag. Vervolgens zal er een planning worden gemaakt zodat jouw vraag in 1 tot 2 dagen beantwoord zal worden.

montix-icon-digitalmarketing4

Support@montix.nl

WordPress supportvragen kun je ook per e-mail versturen.  Dit is vooral handig als er bijlagen of links mee moeten worden gestuurd. In het geval van complexe vragen zullen wij je terugbellen. Binnen 4 uur tijdens werkdagen heb je al reactie op jouw vraag van onze WordPress helpdesk.

Klinkt goed?