Behaal meer resultaat met externe linkbuilding

Als bedrijf wil je natuurlijk zo hoog mogelijk in de Google zoekresultaten staan. Dit is niet iets wat van de ene op de andere dag gebeurt. Er zijn verschillende manieren om de top van de zoekresultaten te bereiken. SEO zijn we tegenwoordig al bekend mee, dit kan je zien als de fundering voor je vindbaarheid. Naast SEO kan externe linkbuilding een grote bijdrage leveren aan het boosten van je vindbaarheid.

 • Hogere posities in Google
 • Meer verkeer naar je website
 • Kwalitatieve links voor het boosten van je website
 • Stijging in conversies

We hebben al meer dan 500 klanten geholpen bij het laten doorgroeien van hun website

Bel ons voor ondersteuning van onze specialisten

053 750 30 30

Ma-vr: 09:00 -17:30 uur

 

WooCommerce sfeerwebshop
montix-icon-digitalmarketing4

Wat is externe linkbuilding?

Externe linkbuilding is het linken naar jouw website vanuit andere domeinen. Dit is dus wat anders dan interne linkbuilding. Bij interne linkbuilding link je op je eigen website van de ene pagina naar de andere pagina. Bij externe linkbuilding is het belangrijk dat er gebruik wordt gemaakt van kwalitatieve links, om de waarde nog meer te verhogen. Daarom raden we aan om dit te laten doen door een professional, anders kan het zijn dat het geen effect heeft of erger nog, tegen de richtlijnen van Google gaat. Wanneer dit het geval is kan Google zorgen dat je niet meer wordt vertoond in de zoekopdrachten. Dit kan dus nare gevolgen hebben voor je conversies. 

Je positie in Google wordt gebaseerd op verschillende aspecten. Eén daarvan is het hebben van backlinks. Dit geeft namelijk relevantie en autoriteit aan en dat merkt Google razendsnel op. 

Het klinkt misschien simpel, maar het is complexer dan je denkt. Er is namelijk onderzoek en kennis nodig om goede links te verkrijgen. Het begint allemaal met een volledige website check-up om te kijken of jouw website een gezonde fundering heeft. We kijken hierbij naar alle technische aspecten en de content. Als de fundering niet goed is, kan je wel van alles proberen om je vindbaarheid te verbeteren, maar blijft het dweilen met de kraan open. 

Wanneer de fundering staat, starten we met het zoekwoordenonderzoek. Vervolgens brengen we advies op maat uit omtrent de verdere aanpak.

Pakketten voor Externe linkbuilding

LB Brons


 • Meting en monitoring SEO prestaties
 • SEO Scan & Zoekwoorden onderzoek
 • On page SEO

 • 50 startpagina links per jaar
 • startpagina links per jaar

50 links€275 Nù €235 p/mnd

LB Zilver


 • Meting en monitoring SEO prestaties
 • SEO Scan & Zoekwoorden onderzoek
 • On page SEO

 • 75 startpagina links per jaar
 • 26 artikellinks (13 art.) per jaar

101 links€320 p/mnd

LB Goud


 • Meting en monitoring SEO prestaties
 • SEO Scan & Zoekwoorden onderzoek
 • On page SEO

 • 100 startpagina links per jaar
 • 50 artikellinks (25 art.) per jaar

150 links€495 p/mnd

LB Diamant


 • Meting en monitoring SEO prestaties
 • SEO Scan & Zoekwoorden onderzoek
 • On page SEO

 • 120 startpagina links per jaar
 • 240 artikellinks (120 art.) per jaar

360 links€995 p/mnd

montix-icon-digitalmarketing4

Het belang van externe linkbuilding

Google is fan van populaire websites. Dit is te zien aan de websites die bovenaan de zoekresultaten verschijnen. Backlinks geven aan hoe populair jouw website is. Dus je kan het al raden, hoe meer backlinks, hoe populairder je website en hoe hoger je positie in Google is.

Je zou dus kunnen denken, het draait dus vooral om de kwantiteit. Dit is niet helemaal waar. Natuurlijk speelt kwantiteit in de vorm van consistentie en frequentie een rol, maar dit is niet waar het om draait, bij externe linkbuilding. Het gaat erom dat de backlinks relevant zijn en waarde toevoegen aan je website. Bij Montix gebruiken we alleen websites die een hoge domeinwaarde en een overlap hebben qua onderwerp, bij het creëren van backlinks.

montix-icon-digitalmarketing4

Onze werkwijze

Zoals eerder benoemd, is het belangrijk dat je website een goede fundering heeft in de vorm van zowel technische als content SEO. We doen een volledige website check-up en hier wordt een uitgebreid rapport van gemaakt. Zo weet je precies waar er nog mogelijkheden zijn om te groeien en te ontwikkelen.

Als de basis klopt, kunnen we beginnen met het zoekwoordenonderzoek. Er zal uitvoerig onderzoek gedaan worden naar de belangrijkste zoekwoorden en pagina’s van je website. Zo wordt duidelijk waar de focus op ligt bij het toepassen van externe linkbuilding. Als de pagina’s bekend zijn, zullen deze onder handen genomen worden en geoptimaliseerd worden. Vervolgens zullen de zoekwoorden op de pagina worden geïmplementeerd. Dit zorgt namelijk voor het beste resultaat in combinatie met externe linkbuilding.

Twijfel je nog welk pakket je moet nemen? Geen paniek, we geven je graag advies, zodat je een pakket kiest die bij je doelen en eisen past. Ook helpen we je graag om een maatwerk pakket samen te stellen. Dit pakket wordt compleet op jouw wensen gecreëerd en bevat meer opties dan onze bestaande pakketten, denk hierbij bijvoorbeeld aan nieuwswebsites.

Nu kan het echte werk beginnen, het pakket is gekozen en onze tekstschrijvers kunnen starten met het schrijven van relevante artikelen voor het boosten van jouw website. Wij bieden kwalitatieve links aan die geplaatst worden op websites die te maken hebben met het onderwerp van jouw website. Dit doen wij door gebruik te maken van onze deskundigheid en strategie.

montix-icon-digitalmarketing4

Wanneer kan ik resultaat verwachten?

Dat is moeilijk te zeggen, dat hangt namelijk af van verschillende factoren. Welk pakket heb je genomen en hoe staat het met de fundering van je website? Wel is er al meerdere keren bewezen dat externe linkbuilding echt het verschil kan maken in de vindbaarheid van je website. Hierdoor kun je meer bezoekers verwachten wat kan leiden tot meer conversies en hogere omzetten. Zeg nou zelf, wie wil dat nou niet?!

Benieuwd naar de groeikansen voor jouw website?

Onze adviseurs staan klaar om je website te bekijken en geven graag advies over waar er nog kansen liggen om te groeien.

Gerealiseerde oplossingen

Zo kunnen we jou helpen!

Voor externe linkbuilding zijn wij op meerdere manieren bereikbaar:

montix-icon-digitalmarketing4

Ticketsysteem support linkbuilding

24/7 uur beschikbaar, makkelijk en overzichtelijk.

Het ticketsysteem stuurt automatisch een bericht als de status van jouw ticket veranderd. Zo blijf je op de hoogte van de status van jouw tickets. Oudere tickets zijn beschikbaar in het overzicht, zodat jij deze later nog kunt bekijken en eventueel hergebruiken.

Tickets worden conform SLA verwerkt: standaard tijdens kantooruren. Eerste reactie binnen 4 uur.

montix-icon-digitalmarketing4

Bellen met
053 7503030

Liever telefonisch contact met de helpdesk externe linkbuilding? Wij zijn op werkdagen bereikbaar van ’s ochtends 09:00 uur tot ’s middags 17:30 uur.

Na telefonisch contact met ons op te nemen voor externe linkbuilding, zal jouw vraag het volgende traject volgen: allereerst zal er worden gekeken naar de omvang en complexiteit van jouw vraag. Vervolgens zal er een planning worden gemaakt zodat jouw vraag in 1 tot 2 dagen beantwoord zal worden.

montix-icon-digitalmarketing4

Support@montix.nl

Externe linkbuilding support vragen kunnen via de e-mail worden verstuurd. Dit is vooral handig als er bijlagen of links mee moeten worden gestuurd. In het geval van complexe vragen zullen wij je terugbellen. Binnen 4 uur tijdens werkdagen heb je al reactie op jouw vraag van onze helpdesk.

Klinkt goed?

Hoe kan ik je helpen?

Marko van den Berg

Contact