WooCommerce

  • Snelle hulp bij problemen
  • Openheid over kosten
  • Wekelijkse updates naar jou
  • Monitoring
typo3-support-montix-icoon

Stel je vraag

Thijs
WooCommerce Specialist

reCAPTCHA is required.

Dit mag je van ons verwachten

  • Op werkdagen binnen 2 tot 4 uur reactie.
  • Uitgebreide mogelijkheden voor maatwerk.
  • Toegang tot een urenoverzicht van werkzaamheden.
  • Volledige ondersteuning en advies bij onderhoud.
montix-icon-digitalmarketing4

WooCommerce Techniek

Bij Montix doen wij er alles aan om jou volledig te ontzorgen. We zorgen dat jouw WooCommerce webshop snel laadt en van alle gemakken voorzien is. Wij staan elke werkdag weer voor je klaar om al je vragen te beantwoorden, zodat jouw website optimaal en geheel naar jouw wens presteert. 

montix-icon-digitalmarketing4

WooCommerce Maatwerk

Op maat gemaakte website

Wil je een WooCommerce webshop deels of helemaal op maat laten aanpassen? Dat kan uiteraard. Op basis van hetgeen jij al hebt draaien kunnen wij eventueel verder bouwen of alternatieven aanbieden. Wij nemen jouw eisen en wensen hierin mee. Sinds 2006 zijn wij gespecialiseerd in maatwerkoplossingen voor WooCommerce webshops. Ben je benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact met ons op om de mogelijkheden samen te bespreken.

montix-icon-digitalmarketing4

WooCommerce Hosting

De beste WooCommerce Hosting

Middels de juiste hosting wordt jouw website die degelijke basis zoals je hem ook nodig hebt. In die basis zit onderandere: hoog scoren in Google, de bezoeker vlot de juiste informatie laten zien en voldoen aan de AVG wetgeving. Wat je daarvoor nodig hebt is een Nederlandse webserver, een geoptimaliseerde webserver en eventueel een eigen managed server.

montix-icon-digitalmarketing4

WooCommerce Support

WooCommerce Support

Heb je WooCommerce support nodig? Montix is de aanwezen plek om jouw vragen te stellen. Van systeemkoppelingen en data migratie tot onderhoud en ondersteuning. Bij onze Woocommerce helpdesk kun je al je WooCommerce vragen kwijt. Daar waar er niet direct een antwoord kan worden gegeven, wordt het doorgezet naar de betreffende specialisten waarna je een concreet antwoord krijgt waar je mee verder kan.

Strippenkaart

Support bij Montix is eenvoudig aan te vragen: kies één van onze strippenkaarten en maak gebruik van ons ticketsysteem. Jouw vraag zal dan zo snel mogelijk beantwoord worden, vaak is dit al binnen 48 uur!

montix-icon-digitalmarketing4

WooCommerce workshops

Doel van alle workshops bij Montix is jouw zelfstandigheid vergroten door meer inzicht te geven in de mogelijkheden en eventuele drempels weg te halen zodat je zelf verder kunt en durft.

Volg een cursus!

Wil je lekker vlot aan de slag met WooCommerce? Dan kunnen wij je helpen met een workshop WooCommerce waarbij alle veelgebruikte functies worden behandeld en waarbij je al inzicht krijgt in de mogelijkheden waarmee je je webshop meer op maat zou kunnen maken voor je klanten.

Gerealiseerde WooCommerce oplossingen

WooCommerce support in 5 heldere stappen

1: Bepalen gewenste support

Heb je WooCommerce support nodig? Heb je een technisch probleem of wil je juist je website laten optimaliseren of uitbreiden? We gaan eerst kijken naar je wensen en vragen, hoeveel tijd benodigd is voor de oplossing en welke kosten dit met zich meebrengt.

2: Benodigde toegang tot de site regelen

Kan er een extra gebruiker worden aangemaakt, is toegang tot de core installatie nodig of is er overleg met de host nodig?

3: Vraag oplossen

Op een afgeschermde omgeving of middels een preview kunnen wij jouw WooCommerce support vraag oplossen.

4: Na akkoord live zetten
Heb je de preview gezien? Pas na het definitieve akkoord gaat het live. Heb je nog aanpassingen dan kan dit door ons in preview modus of in een afgeschermde omgeving worden aangepast.
5: Advies voor vervolg
Op basis van hetgeen er is uitgevoerd een advies hoe dit de volgende keer voorkomen kan worden.

Blogberichten

Waarom wordt WooCommerce zo veel gebruikt?

WooCommerce wordt al jarenlang veel gebruikt door webshop eigenaren, maar waarom is dat eigenlijk zo? Dit vertellen wij je uiteraard graag. In eerste instantie is WooCommerce vanwege de gemakkelijke integratie met WordPress een veelgebruikte plugin. Van oudsher is WordPress blog software, maar is inmiddels niet meer weg te denken. Er zijn verschillende redenen waarom WooCommerce zoveel wordt gebruikt.

Lees meer

Wat zijn de kosten van een WooCommerce webshop?

WooCommerce is een software waarmee je een webshop kan maken met een WordPress website. WooCommerce is erg populair en stijgt in gebruikers. Het is namelijk eenvoudig te gebruiken en er is (bijna) geen technische kennis voor nodig om een goed werkende webshop te bouwen. Wat zijn de kosten voor dit populaire software systeem?

Lees meer

Werkt Divi goed met WooCommerce?

Wanneer je een keuze moet maken tussen verschillende webshop CMS systemen is het verstandig om de mogelijkheden goed met elkaar te vergelijken. Het Divi thema is door de jaren heen uitgegroeid tot één van de meest gebruikte thema’s (naast Elementor) om te gebruiken. Dit komt onder meer door de gebruiksvriendelijkheid van het thema. Divi beschikt over een speciale Divi WooCommerce builder, waardoor je jouw webshop gemakkelijk zelf kunt beheren.

Lees meer

Top 5 WooCommerce plugins

WooCommerce is momenteel de meest gebruikte webshop software voor WordPress websites. Vele bedrijven maken de overstap van Magento naar WooCommerce, omdat het simpelweg een top software is. Er is (bijna) geen technische kennis voor nodig en er zijn honderden plugins om je WooCommerce webshop uit te breiden. Welke plugins zijn een ‘must’ voor een WooCommerce webshop?

Lees meer

Welk cms kies je?

Het bijhouden van de website moet snel, intuïtief en simpel kunnen gebeuren. Dit is mogelijk met een goed CMS (content management systeem). Montix is jouw aangewezen partner voor CMS selectie en CMS advies.

Lees meer

WooCommerce koppeling met Exact

WooCommerce kun je goed koppelen aan Exact Online. Alle relevante data die je wilt overzetten van je webshop naar Exact Online kun je geautomatiseerd over laten zetten. Dit kan op een bepaalde tijd lopen, bijv. per uur of ook nog handmatig geactiveerd worden als dat voor de workflow beter past.

Lees meer

Wat is AfterPay?

Wanneer je wilt afrekenen in een webshop, zie je steeds vaker de optie ‘AfterPay’ verschijnen naast de reguliere betaalopties. Met deze betaaloptie kun je een product bestellen en pas achteraf betalen. Wat is AfterPay precies en hoe werkt dit? We leggen het je graag uit!

Lees meer

Wat doet Mollie precies?

Op je bankafschriften zie je vaak Mollie of Mollie Payments staan nadat je een product/service bij een webshop hebt aangeschaft, maar wat is Mollie nou precies?

Lees meer